Masaru her ne kadar büyük de gösterse animede 14 yaşında liseye giden bir çocuktur. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber yaşar. Sokak dövüşlerine bayılır ve neredeyse önüne geleni devirir.
Bir gün dövüşürken Dijital Dünya'dan kaçmış Agumon'la karşılaşır ve ikisi ölümüne dövüşmeye başlar ama ikisi de yorgunluktan dövüşmeyi bırakır. Bundan sonra Agumon, Masaru'ya Aniki diye seslenmeye başlar ve ikisi ortak olur.
Fakat buna izin veremeyecek bir kuruluş vardır. DATS. Agumon'nun derhal Dijital Dünya'ya gönderilmesini söylerler, ama Masaru, Agumon'un kendisine ait olduğunu söyler ve bunu reddeder. DATS ise ona başka teklif sunar. DATS' a katılıp Agumon'u resmi şekilde kendi ortağı yapıp onunla birlikte Dijital Dünya'dan kaçıp gelen digimonları kendi dünyalarına göndermeye çalışmalarıdır. Zar zor da olsa başka çaresi olmadığını düşünen Masaru bunu kabul eder ve Agumon'la beraber digimonları kendi dünyalarına göndermeye başlarlar.
Ama digimonlar neden kaçıyor? Bunu bulmak için Yoshino ve Digimonu Lalamon, Tohma ve digimon ortağı Gaomon beraber bunu anlamaya çalışacaktır. Manga.gen.tr'den alıntıdır.
Buyrun Linkler:
[b]Linkleri Görebilmek için CEVAP yazmalısınız.
Çeviriyi Yapan:Bkwargreymon(Mustafa)
Alıntıdır..
En son DigimonTR tarafından Salı 09 Ağus. 2011, 19:34 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
Bu seriyi çok övüyorlar çok iyi olduğu söyleniyor hatta digimon adventure ve digimon tamersdan bile iyiymiş merak ettim ben de serileri sırasıyla izliyorum tüm seriler bittiği zaman buna başlayacağım inşallah baya merak ettim bunu
RevivaL Champion(Yetişkinlik Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 284 Kayıt tarihi : 29/07/09 Yaş : 30 Nereden : İSTANBUL
Bu seriyi çok övüyorlar çok iyi olduğu söyleniyor hatta digimon adventure ve digimon tamersdan bile iyiymiş merak ettim ben de serileri sırasıyla izliyorum tüm seriler bittiği zaman buna başlayacağım inşallah baya merak ettim bunu
hemen indir hazırda bulunsun linkler yavaş yavaş kırılmaya başlıyor
Edit: Biraz daha araştırdım da animeso projeyi yeniden başlatmış o yüzden 8. bölüm eklenmiş proje şu an güncel 10. bölüme kadar çevrilmiş ve devam ediyorlarmış kendi sitesinden okudum
Edit: Biraz daha araştırdım da animeso projeyi yeniden başlatmış o yüzden 8. bölüm eklenmiş proje şu an güncel 10. bölüme kadar çevrilmiş ve devam ediyorlarmış kendi sitesinden okudum
çook sao lekliyorum
legoyunus Baby(Bebek Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 39 Kayıt tarihi : 03/08/09 Nereden : eeee Koltuk veya Sandalye arası gidip geliyorum
magic lord saolsun her çeviriye başlar güzel kardeşimiz ama hayranları saolsun her seride magiclordu seriden soğuturlar bu seridede oldugu gibi :Darkadaşlar magiclord kardeşimiz çeviriyi bıraktıgında genelde bi kaç ay sürer fazla beklemenizi tercih etmem :Dnarutonun çevirisinde magic lorddan sonraki fedailerin arasında bende varım eheh allahtan Ariakas kardeşimiz çeviriyi devraldı ama oda senkronu yapmak için başka birini bekliyo şuan 3 haftadır tık yok hala 9. bölüm upload edili :] ama işin kötüsü LordReal senin dediğin gibi gerçekten boyutları büyük 200mblık filmleri indirmek için biraz kotası olması lazım insanın ^^
Çeviriyi artık magic_lord devam ettirmiyor (animesodan ayrıldığından dolayı). Ben devraldım fakat başka işlerim de olduğu için yavaş ilerliyor kusura bakmayın
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Ben de bayağıdır girmiyordum. Öyle aklıma geldi bir giriyim dedim. Ana sayfada sitenin kapandığı ve yeni adres kurulduğuna dair bir yazı vardı. O yeni adrese girince acı gerçekle karşılaştım. =P