Küçükken az mı oynardık bu tasolarla.Namı diğer flap tasolar.Kenarlarını kıvırırdık.Bazen sevdiğimiz digimonların tasolarına kıyamayıp kenarlarına ellemezdik Değil mi arkadaşlar ne güzeldi o günler.Keşke şimdi de olsa bu tasolar.Her gün 5 - 10 paket alırdım valla
taichi kamiya Rookie(Çocuk Seviye)
Mesaj Sayısı : 105 Kayıt tarihi : 26/09/10 Yaş : 32 Nereden : DİGİ WORLD / İSTANBUL
Arkadaşlar şuanda kimlerde digimon tasosu varsa almak istiyorum.Parası hiç önemli değil.Digimon battle account'umla takas olabilir Bana weregarurumon ve wargreymon lazım.(Arkadaşım resmi ben çekmedim Ben çeksem zaten sayfa çok büyür.986 tane taso var
Digimon_Gabumon Champion(Yetişkinlik Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 250 Kayıt tarihi : 21/08/10 Yaş : 28 Nereden : medine
Arkadaşlar şuanda kimlerde digimon tasosu varsa almak istiyorum.Parası hiç önemli değil.Digimon battle account'umla takas olabilir Bana weregarurumon ve wargreymon lazım.(Arkadaşım resmi ben çekmedim Ben çeksem zaten sayfa çok büyür.986 tane taso var
Düzine düzine çekip koyabilirsin. Arşivini görmek isterim. Sadece Digimon tasoları mı var, yoksa Pokemon, Yu-Gi-Oh gibi animelerinde mi tasoları var?
Kari, Princess of Light Baby(Bebek Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 21/11/10 Yaş : 26 Nereden : İstanbul/Türkiye
Bende bütün tasolardan ikişer tane var. 2-3 yaşlarındayken hepsini toplardım. Pokémondan da var. Ama canavar kuzenlerim bana sadece 3 tane Pokémon tasosu bıraktı. Diğer hepsi Digimon. Weregarurumon ve Wargreymon dan üçer tane var. Hoşuma gitmişti. O yüzden bana erkek Fatma derlerdi. Pokémondan sadece Misty, Butterfree ve Metapod kaldı. Buradan en gıcık kuzenime haykırmak istiyorum. İzninizle: Vedat! Niye alıyorsun benim tasolarımı? Onları ayrı ayrı kutularda biriktirmiştim. Hepsinde de adım ve "Sakın elleme!" yazıyordu! Hem sende de var diyecektim ki aklıma onda sadece 2 tane olduğu geldi.
ShineGreymon In Trainig(Eğitim Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 219 Kayıt tarihi : 04/11/10 Yaş : 30 Nereden : Masaru'nun Digivice'dan bağlanıyorum.Ey dünyalı beni duyuyor musun?
Bende bütün tasolardan ikişer tane var. 2-3 yaşlarındayken hepsini toplardım. Pokémondan da var. Ama canavar kuzenlerim bana sadece 3 tane Pokémon tasosu bıraktı. Diğer hepsi Digimon. Weregarurumon ve Wargreymon dan üçer tane var. Hoşuma gitmişti. O yüzden bana erkek Fatma derlerdi. Pokémondan sadece Misty, Butterfree ve Metapod kaldı. Buradan en gıcık kuzenime haykırmak istiyorum. İzninizle: Vedat! Niye alıyorsun benim tasolarımı? Onları ayrı ayrı kutularda biriktirmiştim. Hepsinde de adım ve "Sakın elleme!" yazıyordu! Hem sende de var diyecektim ki aklıma onda sadece 2 tane olduğu geldi.
Bana wargreymon ve weregarurumon tasolarını verebilir misin?Veya parayla alabilirim.Akherousia arkadaşım.986 tanesi sırf digimon ^_^
Kari, Princess of Light Baby(Bebek Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 21/11/10 Yaş : 26 Nereden : İstanbul/Türkiye
Yarar. Kasanın içi göründükçe hazinemin orada olduğu bellidir. Saydam kasa bu. O yüzden onu da annemin çeyiz sandığına koymuştum. Şanslıyım ki sandığın şifresi yok. XD
taichi kamiya Rookie(Çocuk Seviye)
Mesaj Sayısı : 105 Kayıt tarihi : 26/09/10 Yaş : 32 Nereden : DİGİ WORLD / İSTANBUL
abimde çok vardı amcamın oğlu olur kendis hepsi hala duruyo ama bana sinir olur ölsede vermez o tasoları kayboldu der hepsi çekmecesinde bi gün plan krup onu öldürcem tasolarıda alcam