Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 21/11/10 Yaş : 26 Nereden : İstanbul/Türkiye
Konu: Merhaba arkadaşlar! Paz 21 Kas. 2010, 13:05
Benim adım Semiha. 1 Mart 1998 doğumluyum. En yakın arkadaşlarım ve annem bana "İlkbaharın ilk gülü" derler(di). Tuttuğum takım: Kızılyıldız. Çünkü annem bu takımı tutuyor. Babam fenerli. En sevdiğim sporlar: Voleybol, basketbol, futbol, tenis ve masa tenisi. En sevdiğim yemek: Şarabara (Şarabara patates püresi ile küçük parçalara ayrılmış peynirin karışmasından oluşur. Ekşidir). En sevdiğim çiçek: Gül (Pembe, beyaz ya da hem pembe hem beyaz olabilir.). En sevdiğim dersler: Müzik, fen ve İngilzce. Bildiğim diller: İngilzce, Sırpça, Fransızca (Azıcık. Hala ailem bana öğretiyor), İtalyanca (Birkaç kelime, çizgifilmlerden öğrendim. En çok Romeo & Juliet'ten), Almanca (Digimon'un 6 sezonunu da RTL II adlı ulusal kanalda Almanca olarak izlerken öğrendim). En sevdiğim digimon: Nyaromon>Salamon>Gatomon>Angewomon>Ophanimon. 2.En sevdiğim digimon: Tokomon>Patamon>Angemon>Holy (Almancası Magnaangemon) Angemon. En sevdiğim crest: Light. 2. En sevdiğim crest: Hope. En sevdiğim Pokémon: Mew. Yarı Boşnak yarı Türküm (Boşnak, Sırpların müslüman olanlarına denir).
Şunları eklemeyi unuttum : Saç rengim: Kumral. Göz rengim: Ela. Lakaplarım (En çok kullanılan): Kari, Tia.
En son Kari, Princess of Light tarafından Paz 26 Ara. 2010, 18:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
ShineGreymon In Trainig(Eğitim Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 219 Kayıt tarihi : 04/11/10 Yaş : 30 Nereden : Masaru'nun Digivice'dan bağlanıyorum.Ey dünyalı beni duyuyor musun?
hoşgeldin semiha digimon battle'da az mı kavga ediyoduk senle
Kari, Princess of Light Baby(Bebek Seviyesi)
Konu: Çok fazla... Paz 21 Kas. 2010, 14:22
Seninle çok fazla kavga ettiğimiz söylenebilir. İçinden ne geçirdiğini de biliyorum. İçinden böyle bir düşünce geçiyor: "Ah bu cadı! Bu cadı yine beni buldu!" diyorsundur. Çoğunlukla beni kızdıran kişiler öyle düşünür.
Mesaj Sayısı : 219 Kayıt tarihi : 04/11/10 Yaş : 30 Nereden : Masaru'nun Digivice'dan bağlanıyorum.Ey dünyalı beni duyuyor musun?
Konu: Ben mi? Hayıııır! Paz 21 Kas. 2010, 14:28
Ben kimseyi güme krizine sokmuyordum! Sen Pagumon (Ya da Zurumon da olabilir. Girmediğin için unuttum) yakalamak için beni gülme krizine sokuyordun! Unuttun mu? Hatta beni güldürürken sandalyeden düştüğünü söylemiştin. Hala gülme krizindeyim.
Kari, Princess of Light Baby(Bebek Seviyesi)
Konu: Tam tersi olmalı! Paz 21 Kas. 2010, 14:29
fanatik.halil demiş ki:
aslında tam tersi genelde sen beni kızdırıyorsun
Uzun zamandan sonra ilk defa kuru bir merhaba dışında kendini detaylı tanıtan birini görüyorum. Görünüşe göre forumdaki çoğu kişi de tanıyor seni. En azından yabancılık çekmezsin. Hoş geldin sitemize.
Erginksk Profesyonel Digimoncu