Selam Arkadaşlar Adım Yılmaz, 14 Yaşındayım, Digimon Tutkunuyum Ve Forumlarda Tartışmanın Zevkli Olacağını Düşündüm Galiba En İyi Forum Bu Konuşmak Zevkli daha önce 5 ay boyunca bir WWE RPG + Forumdaydım. Site Aktiftir inşallah inşallah ısınırım ve bir hatam olmaz tekrar Selam... xDé
Bide hazır konu açmışken burada soriim sorum şu: Digimonu 43.blüme kdr izledim ama 44 ve devamını dublajlı bulamadım , 54 bölümün tamamının çeviri dosyasını rarlı buldum (ass dosyalarını) ama nasıl çalıştırıcam yada siz nasıl izliyorusunz onuda öğrenebilirsem sevinirim...
ShineGreymon In Trainig(Eğitim Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 219 Kayıt tarihi : 04/11/10 Yaş : 30 Nereden : Masaru'nun Digivice'dan bağlanıyorum.Ey dünyalı beni duyuyor musun?
Hoşgeldin Öncelikle; Sıcak havanı anlıyorum ancak Türkçe konuşmana dikkat et Türkçe'yi bozan şekilde konuşmak kurallara aykırıdır daha yeni gelip de sorun çıkmasın senin için Onun dışında hiçbir sorunun yok
xXxGarurumonxXx Rookie(Çocuk Seviye)
Mesaj Sayısı : 143 Kayıt tarihi : 04/12/10 Yaş : 28 Nereden : File Adası xDé
Saolun Çünkü forumlarda bazı konular gereği hassas olsakta kaynaşcağımız serbest konularda var [konu dışı gibi] yani site güzel gerçekten ben inanıyorumki bir sorun olmassa sizinleyim sizde kabul edersiniz inşallah...
Hoş geldin Yılmaz. Sitede iyi vakit geçireceğine dair şüphen olmasın. Forum içinde Digimonla alakalı kafana takılan soruları cevaplayabiliriz. İyi eğlenceler.
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
Ana Favori Digimonum ID ve resmimdende Anlaşıldığı Gibi Gabumon ve evrimleri Karakter Yamato Crest Arkadaşlık ve sevgi 2. Sevdiğim digimon Beelzbemon , Yaklaşık 1,5 aydır digimon fanıyım Adventure 2 nin 18.bölümündeyim iyiki başlamışım digimona sizlerle tanıştım Battlede 38 li tamer 35 lik guilmon 16 lık patamona sahibim...
Kari, Princess of Light Baby(Bebek Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 21/11/10 Yaş : 26 Nereden : İstanbul/Türkiye
Bir dakika anamadım.. 1.5 ay mı? Bu çok kısa. Ben doğduğumdan beri digimoncuyum. Ve Yamato'nun (İngilizce ve Almanca izlediğimde adı Matt'di. Hepsinin adını Almanca ve İngilizce'deki gibi söyleyeceğim hiç kızmayın.) crestini yanlış yapmışsın. Sevgi Sora'nın. MAtt'in (Yamato'nun) cresti sadece arkadaşlık. Benim de 34 lvl Renamon'um var. Öteki charda 21 lvl Gabumon ve 22 lvl Salamon var. Takas edilebilseydi sana Gabumon'u verirdim.
MeTaLGaRuRuMoN Profesyonel Digimoncu
Mesaj Sayısı : 4000 Kayıt tarihi : 24/07/09 Yaş : 29 Nereden : Denizli
Bilgin İçin SAol Semiha yanlız içinde ukalalık olmadığını biliyorumda bir düzeltme yapiim 2 crest seviyorum bunlar Arkadaşlık (yamato) Sevgi (sora) yani bilinçli yazdım olnlar neyse ne yaa tadımız kaçmasın Çok memnun oldum hepinizle tek tek...