Arkadaşlar, sizce temamız çok açık renkli değil mi? Yani arkaplan bembeyaz olacağına çok koyu ve grimsi bir mavi olsa daha iyi olmaz mı? Yani koyu bir renk olsun site. Yeşil de olabilir. Fikirlerinizi bekliyorum. Ona göre buton falan yapıcam da... Arkaplana da 010101 şeklinde bir resim koyduk mu çok güzel olur. İsterseniz onu gif şeklinde de yaparım da o zaman çok kasar gerçi.
Yazar
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Kenarlardaki lekemsi şeyleri diyosan onları aslında bilerek yapmıştım. Çok da göze batmıyo aslında. İsterseniz düzeltebilirim de, bence hiç gerek yok. Sen çok sadecisin galiba.
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Biraz geç bitti üzgünüm, işim vardı da. Eğer diğer grafikere haksızlık olucak diye düşünüyosanız ya da beğenenler varsa oylama yapalım isterseniz. Ya da bu tuşlar kalsın.
Aslında o grilikleri 3. boyut olarak göstermeye çalışmıştım ben. Yani sitede hata olmuş da sitenin arkası açılmış da içinden Digimon'lar fırlıyormuş gibi. Belli olmuyor mu yani? Gri lekeleri düzeltmiştim.
Benimki baş Digimon'ları koymadığım için sevilmedi galiba(Beelzemon, BlackWarGreymon vb). Magnamon'dan Wargreymon'dan başka bir Digimon bilmiyorsanız benim suçum yok arkadaşlar. Ne dediğini anladım sonunda. Böyle istiyorsun galiba sen.
Evet suçlamıycam dediklerin için başka digimon bilmiyolar belki ama butonların için daha özel digimonlar daha iyi olur bence herkesin bildiği sevdiği gibi ;
Evet suçlamıycam dediklerin için başka digimon bilmiyolar belki ama butonların için daha özel digimonlar daha iyi olur bence herkesin bildiği sevdiği gibi ;
Küçüktü zaten tuşlar. Onun için birkaç bilindik Digimon koymuştum. Hepsi bilindik Digimon aslında. Çok da bilinmeyen yok. Bir tek Penguinmon'u bilmiyorsunuzdur.
Examon, MeTaLGaRuRuMoN ve Osmen beni bi konuda konuşmalarıyla güldürdüğü için bi logo yapasım geldi. Kusura bakmayın bayağı uzun süre geçti o konudan, ben de PC başına doğru dürüst oturamadığım için yapamadım bi. Bir de birkaç yeni bir şey daha yaptım. Bayağı uğraştım ama. Aşağıdaki 3 simgeyi beğenmezsiniz ama büyük bi ihtimalle, çünkü özenmedim hiç.
Duyuru ya da sabit simgesi olarak konulabilir.
Diğer sabit simgeleri.
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul