Arkadaşlar, sizce temamız çok açık renkli değil mi? Yani arkaplan bembeyaz olacağına çok koyu ve grimsi bir mavi olsa daha iyi olmaz mı? Yani koyu bir renk olsun site. Yeşil de olabilir. Fikirlerinizi bekliyorum. Ona göre buton falan yapıcam da... Arkaplana da 010101 şeklinde bir resim koyduk mu çok güzel olur. İsterseniz onu gif şeklinde de yaparım da o zaman çok kasar gerçi.
İlk fark eden sen olmana sevindim Arıhan kendiniz merak edip bakın diye bilerek herhangi bir başlığa bu digimonu belirtmedim tam bana göre zaten BlackWargreymon'dan evrimleşiyo
Osmen In Trainig(Eğitim Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 214 Kayıt tarihi : 04/07/11 Yaş : 29 Nereden : Eskişehir
BlackWarGreymon gelişir mi ya siz de ahah. (Eski kafadanım evet. )
Aslında yeni çalışma olarak gülücükleri Digimon'a uyarlamayı düşünüyorum, ama çalınma tehlikesi var diye tercih etmiyorum. Eski Digimon forumunda yapmıştım. Oklavalı pembe bi gülücüğü Vegiemon'a çevirmiştim. Elinde b.k vardı. Çok komik oluyo.
Deviantart'a yüklesem olur mu acaba. Orada çalınma tehlikesi olmuyo da pek.
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
Güzelmiş. Denedim ben bir şeyler de, ortaya çıkaramadım hiçbir şey. Eskiden çizmiştim güzel bir şeyler de, şimdi çizemiyorum. İlham gelmedi galiba. Bir şeyler becerirsem sonra koyarım buraya. Stresliyim kafam bozuk, ondan olabilir. Ya da gene forumdaki biri beni güldürürse ilham gelebilir. Kendimi kasmıycam şimdilik.