OW MY GWAAAAAAAD!!!!!!!!! Demek bu sezon çok tuttu. Adventure gibi devamı gelecek.
BlackWargreymon
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Çarş. 24 Ağus. 2011, 15:48
Evet Dgigimon da nadir bir olay
Sphynxinator
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Perş. 25 Ağus. 2011, 02:46
Bu tutmuş mu yani? İnanmıyorum. Neresini sevmişler ki. Neyse, en azından Psychemon da varmış bu seride. Ona çok çok sevindim. Psychemon'u Gabumon'dan daha çok seviyorum.
Büyük olasılıkla Gururumon'a(Gururumon diye de Digimon var) geliştirirler. Eğer normal bir Digimon olacaksa tabi. Ama Xros Wars ise bu mümkün olmuyor.
İnanmıyorum, şaka maka koymuşlar bu Digimon'u. İlk resimde en solda görünüyor.
Akherousia Digimon Eğitmeni
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Perş. 25 Ağus. 2011, 08:18
Aslında 6. sezon ilk yayınlandığı dönemlerde Japonya'daki reytinglerini takip ediyordum. Türüne ve yayınlandığı saate bakarsak, millet öyle ayıla bayıla izlememiş olsa da kendi çapında bir seyirci kitlesi yakalamıştı. 10 üzerinden 5-6 reyting (Japonya'da reytingler 10 sayısı ortalamasıyla ölçülüyor) ortalaması tutturmuştu. Arada egzotik düşüşlerde oluyordu ama, misal 4 bölüm, 2.5 ortalama almıştı, 5. bölüm 4.3
Neyse, bu yönden bakınca çok da şaşırmamak gerek. Benim şaşırdığım nokta, bu sezon bittikten hemen 1 ay sonra yeni sezonun yayına girmesi. Yapımcı şirket Toei muhtemelen bu sezondan iyi para kazandı. (sadece animeden değil, çıkan yan ürünlerde dahil, oyunlar, figürler vb.) Öteki türlü Toei şirketi ''altın madenini görmeden'' bir işe başlamaz. Xros Wars'dan umduklarından daha iyi başarı elde etmişler ki devam sezonu da geliyor. Darısı 8. sezona diyelim. =P
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Perş. 25 Ağus. 2011, 09:36
Bence yapımcılar Xros fikrini sevmedi ve Adventure tarzına geçmek istedliler. Bu geçiş sürecini ise sezon değişmesi yaptılar
Gururumon gelirse güzel olur bir çok Gabumon evrimi hayranı Gururumon'u bilmiyor. :/ Örneğin benim tanıdığım bir RPG'ci yeni öğrendi üstelik kendisi Metal Garurumon manyağıdır (Kendisi biliyor )
Sphynxinator
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Perş. 25 Ağus. 2011, 09:42
Normaldir, Digimon Masters'da falan çıkmıyor çünkü. Ben de ilk kez Digimon World 2'de görünce ahah Gururumon ne ya, Garurumon olmasın ooo demiştim ama değilmiş. Gururumon varmış bi de ayriyetten. Tek farkı Gururumon'un buz gücü falan yok, karanlık gücü var. Bence çok hoş bir anime olacak. Aslında böyle geride kalmış Digimon'lardan oluşan bi sezon olması lazım. Umarım yaparlar.
COLORFUL SPARK!!!
Bu Psychemon zaten Gabumon'un kafayı bulmuş hali galiba. Saldırı adlarına bakınsanıza: "Renkli Kıvılcım", "Renkli Dans", "Parlak Boynuz".
Umarım champion evriminden sonra saçma bi evrim uydurmazlar.
cyberious Baby(Bebek Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 07/09/10 Yaş : 31 Nereden : Underground
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Paz 28 Ağus. 2011, 23:44
Aha da Damemon geri geliyo. Çok seviyorum onu yaa. Belki bir umut Beelzebumon da geri gelir. Çünkü ilk sezonda ikisi de ölmüştü. Heyecanlandım Beelzebumon deyince akan sular duruyo.
Examon Digimon Eğitmeni
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Ptsi 29 Ağus. 2011, 06:25
Evet Damemon iyi oldu
Gururumon sanki Garurumon'dan biraz daha ezik gibi görünsede ilk bakışta aslında hiç aşağı kalır yanı yok
MeTaLGaRuRuMoN Profesyonel Digimoncu
Mesaj Sayısı : 4000 Kayıt tarihi : 24/07/09 Yaş : 29 Nereden : Denizli
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Ptsi 29 Ağus. 2011, 10:23
War-Greymon demiş ki:
Bence yapımcılar Xros fikrini sevmedi ve Adventure tarzına geçmek istedliler. Bu geçiş sürecini ise sezon değişmesi yaptılar
Gururumon gelirse güzel olur bir çok Gabumon evrimi hayranı Gururumon'u bilmiyor. :/ Örneğin benim tanıdığım bir RPG'ci yeni öğrendi üstelik kendisi Metal Garurumon manyağıdır (Kendisi biliyor )
sen orda yanlış anladın beni arıhan gururumonu biliyodumda onu garurumon sandım sonradan iyice bakınca çaktım
Osmen In Trainig(Eğitim Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 214 Kayıt tarihi : 04/07/11 Yaş : 29 Nereden : Eskişehir
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Ptsi 29 Ağus. 2011, 12:03
Sphynxinator demiş ki:
Normaldir, Digimon Masters'da falan çıkmıyor çünkü. Ben de ilk kez Digimon World 2'de görünce ahah Gururumon ne ya, Garurumon olmasın ooo demiştim ama değilmiş. Gururumon varmış bi de ayriyetten. Tek farkı Gururumon'un buz gücü falan yok, karanlık gücü var. Bence çok hoş bir anime olacak. Aslında böyle geride kalmış Digimon'lardan oluşan bi sezon olması lazım. Umarım yaparlar.
COLORFUL SPARK!!!
Bu Psychemon zaten Gabumon'un kafayı bulmuş hali galiba. Saldırı adlarına bakınsanıza: "Renkli Kıvılcım", "Renkli Dans", "Parlak Boynuz".
Umarım champion evriminden sonra saçma bi evrim uydurmazlar.
War-Greymon demiş ki:
War-Greymon demiş ki: Bence yapımcılar Xros fikrini sevmedi ve Adventure tarzına geçmek istedliler. Bu geçiş sürecini ise sezon değişmesi yaptılar
sen orda yanlış anladın beni arıhan gururumonu biliyodumda onu garurumon sandım sonradan iyice bakınca çaktım .
Halil hadi hadi sallama bilemedin iste kac kez sorduk garurumon dedi bende zaten dw 2de öğrendim tradeci teyze garurumon getir hold angemon verim dedi ben gittim gururumon yakaladım vermedi görevde iptal oldu:S
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Ptsi 29 Ağus. 2011, 13:45
o resmi garururmon sandım. osman benden dha mı iyi bilcen
Examon Digimon Eğitmeni
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Ptsi 29 Ağus. 2011, 13:48
Lan yeter tamam Halil yanlış anlamış ben de onu yanlış anlamışım Osman da bunu yanlış anlamış hadi bitti XD
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Ptsi 29 Ağus. 2011, 14:43
yorumuna bittim arıhan
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Ptsi 29 Ağus. 2011, 15:18
Aynen herkes bisi anlamıs:D
Sphynxinator
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Ptsi 29 Ağus. 2011, 18:33
Osmen demiş ki:
Halil hadi hadi sallama bilemedin iste kac kez sorduk garurumon dedi bende zaten dw 2de öğrendim tradeci teyze garurumon getir hold angemon verim dedi ben gittim gururumon yakaladım vermedi görevde iptal oldu:S
İnanmıyorum süper bir şey bu ya. Bu yazıyı okuduktan sonra koptum resmen. Ben de ilk kez DMW2'de gördüm, adıyla falan dalga geçmiştim. Sonra anladım Gururumon diye de Digimon varmış. Zaten Gururumon Garurumon gibi mavi değil, mor-gri bir rengi var. Bi de karanlık saldırıları var, DMW2'de belli olmuyo da öyle yani.
Moralim bozuktu, güldürdünüz. Siz üçünüz beni kopardınız ya, ne güzel muhabbet ediyonuz. Gitmiyom siteden miteden.
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Ptsi 29 Ağus. 2011, 18:39
Birini mutlu ettiysem ne mutlu bana ama o tradeci teyzeyi valla öldürcem vermedi angemonumu ya :S
Sphynxinator
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Ptsi 29 Ağus. 2011, 18:46
Ben almıştım. Ondan sonraki MetalMamemon'u ve önceki Megadramon'u da aldım, DNA digivolve yapıcam hepsini 999999999 olunca. Datalar çok sıkıcı ama ya, keşke Blue Falcon'u seçmeyeydim. Neyse ki Deramon var bari datada.
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Salı 30 Ağus. 2011, 06:17
Bende hepsini aldım metal mamemona sasırdım gücsüz sanmıstım can sıkıntısını o garip drigemomanı yakalaıstım. benim metal greymon aero veedramon megadramon ve mega seadramon vardı 99999 olan greymon+veedramonu,megadramon+seadramonu birleştirdim simdi veedramon ve darkrizamonum var xd
Sphynxinator
Konu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Salı 30 Ağus. 2011, 14:05
Osmen demiş ki:
Bende hepsini aldım metal mamemona sasırdım gücsüz sanmıstım can sıkıntısını o garip drigemomanı yakalaıstım. benim metal greymon aero veedramon megadramon ve mega seadramon vardı 99999 olan greymon+veedramonu,megadramon+seadramonu birleştirdim simdi veedramon ve darkrizamonum var xd
Aynen ya. Ben MetalMamemon'un ultimate olduğunu bilmiyordum da ahahah eziik dedim MetalMamemon'a, Energetic Bomb'u bi koydu, ben fos. Tabi ilk oynadığım zamanlar oldu bu olay. Şimdi biliyorum artık güçlü olduğunu, ona göre hazırladım kendimi. Benim ilk ultimate yaptığım Digimon AeroVeedramon'du. DarkRizamon da benim en sevdiğim Digimon'a gelişicek ama onu megaya geliştiremiyosun.
Konuyu da Xros Wars 02'den Digimon World 02'ye çevirdik ahah.