DigimonTR Forum
Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Images10
DigimonTR Forum
Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Images10

DigimonTR Forum

Digimon TR - Türkiye'nin En BÜYÜK Digimon Forumu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi

+8
MeTaLGaRuRuMoN
cyberious
Akherousia
Sphynxinator
soniczeki
BlackWargreymon
Spread
Examon
12 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Examon
Digimon Eğitmeni
Digimon Eğitmeni
Examon

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 5061
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/02/10
Yaş Yaş : 28
Nereden Nereden : İstanbul

Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Empty
MesajKonu: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePaz 21 Ağus. 2011, 13:57

Herkes yeni haberleri burda paylaşalım Smile

---
Yeni sezon hakkında taze bilgiler!!

Digimon Xros Wars: The Boy Hunters Who Leapt Through Time
(?????????—???????????—??
Dejimon Kurosu Wozu Toki wo Kakeru Shounen Hanta-tachi)

Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Digimonxroswars2_poster

Yeni Digimonlar!

Gumdramon:

Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Gumdramon

Grand Generamon:

Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Grandgeneramon

Darkness Bagramon:

Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi DarknessBagramon

Ganemon:

Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Ganemon

Çocuklar:

İnsan: Kudou Taiki
Partner: Shoutmon

İnsan: Akashi Tagiru
Partner: Gumdramon

İnsan: Amano Yuu
Partner: Damemon

İnsan: Tobari Ren
Partner: Dracumon

İnsan: Suzaki Airu
Partner: Opossumon

İnsan: Mogami Ryouma
Partner: Psychemon
---
Spread
Kötü Digimon
Kötü Digimon
Spread

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 536
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 05/07/10
Yaş Yaş : 27
Nereden Nereden : İzmir

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePaz 21 Ağus. 2011, 14:01

Teşekkürler DoStum İYİ Paylaşım...
BlackWargreymon
Usta Digimon Eğitmeni
Usta Digimon Eğitmeni
BlackWargreymon

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 3036
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 18/06/09
Yaş Yaş : 26
Nereden Nereden : Dark Area

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePaz 21 Ağus. 2011, 14:03

Ne zaman başlıyo bu?
http://digimontr.forumotion.com/
Examon
Digimon Eğitmeni
Digimon Eğitmeni
Examon

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimeSalı 23 Ağus. 2011, 13:35

2 Ekim 2011 Smile
BlackWargreymon
Usta Digimon Eğitmeni
Usta Digimon Eğitmeni
BlackWargreymon

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimeSalı 23 Ağus. 2011, 14:26

Güzel az kalmış sayılır Very Happy
Examon
Digimon Eğitmeni
Digimon Eğitmeni
Examon

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimeÇarş. 24 Ağus. 2011, 06:11

Evet... galibe Very Happy
soniczeki
Mega(Son Seviye)
Mega(Son Seviye)
soniczeki

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 774
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 26/08/10
Yaş Yaş : 34
Nereden Nereden : Çocukluktan Digimon Fanı

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimeÇarş. 24 Ağus. 2011, 12:09

Tepkimi göstermek istiyorum.
O_______________________________________________________________________O

OW MY GWAAAAAAAD!!!!!!!!!
Demek bu sezon çok tuttu. Adventure gibi devamı gelecek. Very Happy
BlackWargreymon
Usta Digimon Eğitmeni
Usta Digimon Eğitmeni
BlackWargreymon

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimeÇarş. 24 Ağus. 2011, 15:48

Evet Dgigimon da nadir bir olay Laughing Very Happy
Sphynxinator
Grafiker
Grafiker
Sphynxinator

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 529
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/11/09
Yaş Yaş : 30
Nereden Nereden : Antalya

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePerş. 25 Ağus. 2011, 02:46

Bu tutmuş mu yani? Very Happy İnanmıyorum. Very Happy Neresini sevmişler ki. Neyse, en azından Psychemon da varmış bu seride. Very Happy Ona çok çok sevindim. Psychemon'u Gabumon'dan daha çok seviyorum.

Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Psychemon

Büyük olasılıkla Gururumon'a(Gururumon diye de Digimon var) geliştirirler. Eğer normal bir Digimon olacaksa tabi. Ama Xros Wars ise bu mümkün olmuyor. Very Happy

Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Gururumon

İnanmıyorum, şaka maka koymuşlar bu Digimon'u. İlk resimde en solda görünüyor. Very Happy
Akherousia
Digimon Eğitmeni
Digimon Eğitmeni
Akherousia

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2158
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 11/07/09

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePerş. 25 Ağus. 2011, 08:18

Aslında 6. sezon ilk yayınlandığı dönemlerde Japonya'daki reytinglerini takip ediyordum. Very Happy Türüne ve yayınlandığı saate bakarsak, millet öyle ayıla bayıla izlememiş olsa da kendi çapında bir seyirci kitlesi yakalamıştı. 10 üzerinden 5-6 reyting (Japonya'da reytingler 10 sayısı ortalamasıyla ölçülüyor) ortalaması tutturmuştu. Very Happy Arada egzotik düşüşlerde oluyordu ama, misal 4 bölüm, 2.5 ortalama almıştı, 5. bölüm 4.3 Very Happy

Neyse, bu yönden bakınca çok da şaşırmamak gerek. Benim şaşırdığım nokta, bu sezon bittikten hemen 1 ay sonra yeni sezonun yayına girmesi. Yapımcı şirket Toei muhtemelen bu sezondan iyi para kazandı. (sadece animeden değil, çıkan yan ürünlerde dahil, oyunlar, figürler vb.) Öteki türlü Toei şirketi ''altın madenini görmeden'' bir işe başlamaz. Xros Wars'dan umduklarından daha iyi başarı elde etmişler ki devam sezonu da geliyor. Very Happy Darısı 8. sezona diyelim. =P
Examon
Digimon Eğitmeni
Digimon Eğitmeni
Examon

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePerş. 25 Ağus. 2011, 09:36

Bence yapımcılar Xros fikrini sevmedi ve Adventure tarzına geçmek istedliler. Bu geçiş sürecini ise sezon değişmesi yaptılar Laughing

Gururumon gelirse güzel olur bir çok Gabumon evrimi hayranı Gururumon'u bilmiyor. :/ Örneğin benim tanıdığım bir RPG'ci yeni öğrendi üstelik kendisi Metal Garurumon manyağıdır Very Happy (Kendisi biliyor Razz)
Sphynxinator
Grafiker
Grafiker
Sphynxinator

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePerş. 25 Ağus. 2011, 09:42

Normaldir, Digimon Masters'da falan çıkmıyor çünkü. Ben de ilk kez Digimon World 2'de görünce ahah Gururumon ne ya, Garurumon olmasın ooo demiştim ama değilmiş. Gururumon varmış bi de ayriyetten. Tek farkı Gururumon'un buz gücü falan yok, karanlık gücü var. Bence çok hoş bir anime olacak. Aslında böyle geride kalmış Digimon'lardan oluşan bi sezon olması lazım. Umarım yaparlar.

COLORFUL SPARK!!!

Bu Psychemon zaten Gabumon'un kafayı bulmuş hali galiba. Very Happy Saldırı adlarına bakınsanıza: "Renkli Kıvılcım", "Renkli Dans", "Parlak Boynuz". Very Happy

Umarım champion evriminden sonra saçma bi evrim uydurmazlar.
cyberious
Baby(Bebek Seviyesi)
Baby(Bebek Seviyesi)
cyberious

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 15
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 07/09/10
Yaş Yaş : 31
Nereden Nereden : Underground

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePaz 28 Ağus. 2011, 23:44

Aha da Damemon geri geliyo. Çok seviyorum onu yaa. Belki bir umut Beelzebumon da geri gelir. Çünkü ilk sezonda ikisi de ölmüştü. Heyecanlandım Very Happy Beelzebumon deyince akan sular duruyo.
Examon
Digimon Eğitmeni
Digimon Eğitmeni
Examon

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePtsi 29 Ağus. 2011, 06:25

Evet Damemon iyi oldu Very Happy

Gururumon sanki Garurumon'dan biraz daha ezik gibi görünsede ilk bakışta aslında hiç aşağı kalır yanı yok Very Happy
MeTaLGaRuRuMoN
Profesyonel Digimoncu
Profesyonel Digimoncu
MeTaLGaRuRuMoN

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 4000
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 24/07/09
Yaş Yaş : 29
Nereden Nereden : Denizli

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePtsi 29 Ağus. 2011, 10:23

War-Greymon demiş ki:
Bence yapımcılar Xros fikrini sevmedi ve Adventure tarzına geçmek istedliler. Bu geçiş sürecini ise sezon değişmesi yaptılar Laughing

Gururumon gelirse güzel olur bir çok Gabumon evrimi hayranı Gururumon'u bilmiyor. :/ Örneğin benim tanıdığım bir RPG'ci yeni öğrendi üstelik kendisi Metal Garurumon manyağıdır Very Happy (Kendisi biliyor Razz)

sen orda yanlış anladın beni arıhan Very Happy gururumonu biliyodumda onu garurumon sandım Very Happy Very Happy Very Happy sonradan iyice bakınca çaktım Razz
Osmen
In Trainig(Eğitim Seviyesi)
Osmen

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 214
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 04/07/11
Nereden Nereden : Eskişehir

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePtsi 29 Ağus. 2011, 12:03

Sphynxinator demiş ki:
Normaldir, Digimon Masters'da falan çıkmıyor çünkü. Ben de ilk kez Digimon World 2'de görünce ahah Gururumon ne ya, Garurumon olmasın ooo demiştim ama değilmiş. Gururumon varmış bi de ayriyetten. Tek farkı Gururumon'un buz gücü falan yok, karanlık gücü var. Bence çok hoş bir anime olacak. Aslında böyle geride kalmış Digimon'lardan oluşan bi sezon olması lazım. Umarım yaparlar.

COLORFUL SPARK!!!

Bu Psychemon zaten Gabumon'un kafayı bulmuş hali galiba. Very Happy Saldırı adlarına bakınsanıza: "Renkli Kıvılcım", "Renkli Dans", "Parlak Boynuz". Very Happy

Umarım champion evriminden sonra saçma bi evrim uydurmazlar.
War-Greymon demiş ki:
War-Greymon demiş ki:
Bence yapımcılar Xros fikrini sevmedi ve Adventure tarzına geçmek istedliler. Bu geçiş sürecini ise sezon değişmesi yaptılar

Gururumon gelirse güzel olur bir çok Gabumon evrimi hayranı Gururumon'u bilmiyor. :/ Örneğin benim tanıdığım bir RPG'ci yeni öğrendi üstelik kendisi Metal Garurumon manyağıdır (Kendisi biliyor )

sen orda yanlış anladın beni arıhan gururumonu biliyodumda onu garurumon sandım sonradan iyice bakınca çaktım .

Halil hadi hadi sallama bilemedin iste kac kez sorduk garurumon dedi bende zaten dw 2de öğrendim tradeci teyze garurumon getir hold angemon verim dedi ben gittim gururumon yakaladım vermedi görevde iptal oldu:S
http://www.animefrm.com
MeTaLGaRuRuMoN
Profesyonel Digimoncu
Profesyonel Digimoncu
MeTaLGaRuRuMoN

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePtsi 29 Ağus. 2011, 13:45

o resmi garururmon sandım. osman benden dha mı iyi bilcen Question
Examon
Digimon Eğitmeni
Digimon Eğitmeni
Examon

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePtsi 29 Ağus. 2011, 13:48

Lan yeter tamam Very Happy Halil yanlış anlamış ben de onu yanlış anlamışım Osman da bunu yanlış anlamış hadi bitti XD
MeTaLGaRuRuMoN
Profesyonel Digimoncu
Profesyonel Digimoncu
MeTaLGaRuRuMoN

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePtsi 29 Ağus. 2011, 14:43

yorumuna bittim arıhan Very Happy Very Happy
Osmen
Osmen

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePtsi 29 Ağus. 2011, 15:18

Aynen herkes bisi anlamıs:D
Sphynxinator
Grafiker
Grafiker
Sphynxinator

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePtsi 29 Ağus. 2011, 18:33

Osmen demiş ki:
Halil hadi hadi sallama bilemedin iste kac kez sorduk garurumon dedi bende zaten dw 2de öğrendim tradeci teyze garurumon getir hold angemon verim dedi ben gittim gururumon yakaladım vermedi görevde iptal oldu:S

İnanmıyorum süper bir şey bu ya. Very Happy Bu yazıyı okuduktan sonra koptum resmen. Very Happy Ben de ilk kez DMW2'de gördüm, adıyla falan dalga geçmiştim. Very Happy Sonra anladım Gururumon diye de Digimon varmış. Zaten Gururumon Garurumon gibi mavi değil, mor-gri bir rengi var. Very Happy Bi de karanlık saldırıları var, DMW2'de belli olmuyo da öyle yani. Very Happy

Moralim bozuktu, güldürdünüz. Siz üçünüz beni kopardınız ya, ne güzel muhabbet ediyonuz. Very Happy Gitmiyom siteden miteden. Laughing
Osmen
Osmen

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePtsi 29 Ağus. 2011, 18:39

Birini mutlu ettiysem ne mutlu bana ama o tradeci teyzeyi valla öldürcem vermedi angemonumu ya :S
Sphynxinator
Grafiker
Grafiker
Sphynxinator

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimePtsi 29 Ağus. 2011, 18:46

Ben almıştım. Very Happy Ondan sonraki MetalMamemon'u ve önceki Megadramon'u da aldım, DNA digivolve yapıcam hepsini 999999999 olunca. Very Happy Datalar çok sıkıcı ama ya, keşke Blue Falcon'u seçmeyeydim. Neyse ki Deramon var bari datada.
Osmen
Osmen

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimeSalı 30 Ağus. 2011, 06:17

Bende hepsini aldım metal mamemona sasırdım gücsüz sanmıstım can sıkıntısını o garip drigemomanı yakalaıstım.Very Happy benim metal greymon aero veedramon megadramon ve mega seadramon vardı 99999 olan
greymon+veedramonu,megadramon+seadramonu birleştirdim simdi veedramon ve darkrizamonum var xd
Sphynxinator
Grafiker
Grafiker
Sphynxinator

MesajKonu: Geri: Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi   Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi Icon_minitimeSalı 30 Ağus. 2011, 14:05

Osmen demiş ki:
Bende hepsini aldım metal mamemona sasırdım gücsüz sanmıstım can sıkıntısını o garip drigemomanı yakalaıstım.Very Happy benim metal greymon aero veedramon megadramon ve mega seadramon vardı 99999 olan
greymon+veedramonu,megadramon+seadramonu birleştirdim simdi veedramon ve darkrizamonum var xd

Aynen ya. Very Happy Ben MetalMamemon'un ultimate olduğunu bilmiyordum da ahahah eziik dedim MetalMamemon'a, Energetic Bomb'u bi koydu, ben fos. Very Happy Tabi ilk oynadığım zamanlar oldu bu olay. Şimdi biliyorum artık güçlü olduğunu, ona göre hazırladım kendimi. Very Happy Benim ilk ultimate yaptığım Digimon AeroVeedramon'du. Very Happy DarkRizamon da benim en sevdiğim Digimon'a gelişicek ama onu megaya geliştiremiyosun.

Konuyu da Xros Wars 02'den Digimon World 02'ye çevirdik ahah. Very Happy

Digimon Xros Wars 02 Bilgi Merkezi
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Digimon Xros Wars Hakkında Bilgi!
» [Spoiler] Digimon Xros Wars Episode 54 Son Bölüm Hakkında Bilgi!
» Digimon Xros Wars Dikkat Etmedikleriniz & Anlamadıklarınız! (İzlemeyenlerin Girmesi Önerilmez!)
» Digimon Xros Wars 01 - Torrent [14.51 GB]
» Digimon Xros Wars'dan Beklentileriniz??? (Sizce Nasıl olacak yada nasıl olmalı ?)