Merhaba arkadaşlar. Adım Deniz 20/06/1988 doğumluyum,İstanbulda yaşıyorum. Yaşım biraz büyük sayılır ama hala animeleri severim. Zevklede izliyorum. Anime arşivi yapma kararı aldım ve başladım. Dragon Ball-Slam Dunk-Samurai Champlo tamamladım. Yoluma Digimon ve Pokemonla devam etme kararı aldım. Kendimi tanıtayım derken birazda amacımdan da bahsetmiş oldum Herkeze tekrar merhaba...
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
Uzun 1 süreden sonra tekrar giriş yaptım foruma. Tekrardan hoş buldum. Narutoyu tavsiye eden arkadaşım ilk seriyi Torrentten komple indirdim. 13.5 Gb. civarı boyutu var. Alt yazılarını arıyorum bulamadım şu anda
Osmen In Trainig(Eğitim Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 214 Kayıt tarihi : 04/07/11 Yaş : 29 Nereden : Eskişehir
Uzun 1 süreden sonra tekrar giriş yaptım foruma. Tekrardan hoş buldum. Narutoyu tavsiye eden arkadaşım ilk seriyi Torrentten komple indirdim. 13.5 Gb. civarı boyutu var. Alt yazılarını arıyorum bulamadım şu anda
Ben tavsiye etmistim.Sevindim ama direk alt yazılı bulabilirsin öyle ara gömülü yani yada netten izle shippudeni siddetle tavsiye ediyorum.Tekrar hoşgeldin
MeTaLGaRuRuMoN Profesyonel Digimoncu
Mesaj Sayısı : 4000 Kayıt tarihi : 24/07/09 Yaş : 29 Nereden : Denizli
Evet Shippudene herkez daha güzel diyor. İçindeki şeytan tilkinin gücünüde kontrol etmeyi öğreniyormuş o seride. Şu alt yazı işini halledeyim onuda indireceğim. Sitedeki digimonla ilgili linklere baktımda. 2-3-4 bu sezonların hepsini indirecektim,linkler ölü bende elinde olan var mı bu serilerden aranızda ???
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Peki tekrar UPload etme imkanınız var mı? Rapid Premium hesabım var. Captain Tsubasa ilk seriyi indirmeye başladım. 2 Güne kadar tamamen indirmiş olurum. Rapide yüklenen her dosyayı anında indirebilirim..
ALt yazı linki verebilirmisin 220 bölümün. Benim indirdiğimle uyumlu mu bakayım 1 Bu arada çok farkındayımda Digimon Battle indiriyorum şu anda biraz meraktan bakacağım. Digimon Master yerine hala Digimon Battle oynayan var mı ? Hangi servera geleyim arkadaşlar ???