Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Konu: DigimonTR 3000 Üyeye ulaştı. C.tesi 17 Ara. 2011, 22:06
Evet arkadaşlar site ne kadar durgun olsada bu konuyu açmak istedim.Öncelikle 3000.üye olan arkadaşımızı alift1980 tebrik ediyoruz.DigimonTR bildiğiniz gibi bu aralar çok durgun.Geneldede nerdeyse böyleydi site.Ama sitemizi ne olursa olsun bırakmayan görevli arkadaşlarımızı,üyelerimize teşekkür ederim.Gerçekten site'nin en kötü gününde bile sitede aktiftiler.Her zaman söylediğim gibi sitemiz Nisan 2009'da açıldı.Aslında bu kadar büyüyeceğini bu kadar üye olacağını tahmin bile edememiştim.Siteyi Digimon'u sevmek ve tanıtmak amacıyla küçük çaplı olacağını düşünerek açtım ve bugunlere geldi.Her ne kadar az aktif olsada benim gözümde site son 2.5 yılda baya gelişti diyebilirim.Yani site amacına ulaşmayı başardı ve başarıyor.Amacımız Digimonu sevdirmek ve tanıtmaktı.Umuyorum ki pekçok arkadaş bizler sizler aracılığı ile izlemediği Digimon'u izlemeye başladı.Tabi birçoğumuzda Kanal D'de gördüğü o çocukluk animesini(pekçok arkadaşın deyişiyle çizgi filmi) tekrar hatırlarttı ve o günlere döndü.Bazı günlerde tatsız olaylarımız oldu iyi kötü günlerimiz oldu.Gönül isterdiki Pokemon yada başka bir animenin forumları gibi aktif güncel bir forum sitemiz olsun.Ama biz bunada razıyız.Yeterki insanlara Digimon'u sevdirelim.Neden Mi ? Bizim Digimon'dan aldığımız zevki tadı tatsınlar diye.Bizim tek amacımız bu ! Ve bu olacak.Bedava bir forum sitesi olabiliriz ama içindekiler bedavadan öte birşey.Parayla bir satın alınamaz.Nisan 2012'de Sitemiz 3.Yaşına girecek.İnşallah 4000 5000 6000. üyeleri görebiliriz.Göreceğimizi umuyorum.Ne olursa olsun sonuna kadar sizlerin bizlerin sayesinde forum ayakta duracak.Buna inanıyorum
Forumla ilgilenen ilgilenmeyen aktif olan olmayan 3000 kişiye teşekür ederiz. Ayrıca üşenmeyip sıkılmayak yazdıgım yazıya okuyanlarada teşekür ederim
DigimonTR
En son MERT12 tarafından Salı 24 Tem. 2012, 15:40 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi