DigimonTR Forum
Digimon Rpg Sitemiz Images10
DigimonTR Forum
Digimon Rpg Sitemiz Images10

DigimonTR Forum

Digimon TR - Türkiye'nin En BÜYÜK Digimon Forumu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Digimon Rpg Sitemiz

4 posters
YazarMesaj
Osmen
In Trainig(Eğitim Seviyesi)
Osmen

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 214
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 04/07/11
Yaş Yaş : 29
Nereden Nereden : Eskişehir

Digimon Rpg Sitemiz Empty
MesajKonu: Digimon Rpg Sitemiz   Digimon Rpg Sitemiz Icon_minitimePaz 01 Nis. 2012, 15:33

Merhaba Arkadaşlar site ve rpg tamamıyle bomboş.Tabi buda insanın canını sıkıyor.Ben diyorumki yeni üyeler ve eski üyelerden onlinelerde birbirlerine söyleyerek tekrardan aktive bir rpg oluşturalım.Rpgde kimse girmeyince otomatikman admine kadar insanın canını sıkıyor.Bu sebeple lütfen bu mesajı gören herkes en azından biraz denesin ve siteye gelsin.ÜYe olup denedikten sonra yok arkadaş ben sıkıldım diyip gidebilir ama benim amacım eskiden zevk alıp adam olmadığı icin bırakan veya böyle şeyleri seven kişileri toplamak lütfen bu mesajımı dikkate alın....
Smile cheers cheers cheers

http://digimonrpg.9forum.biz/

Sayfanın Linki budur hepinizi bekleriz
http://www.animefrm.com
Roy Mustang
Baby(Bebek Seviyesi)
Baby(Bebek Seviyesi)
Roy Mustang

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 27
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/06/10
Nereden Nereden : Çorum

MesajKonu: Geri: Digimon Rpg Sitemiz   Digimon Rpg Sitemiz Icon_minitimePaz 20 Ekim 2013, 12:29

1 yılı aşkın süredir giren yok. En son mesajımı Tem. 03, 2012'de atmış hiç bir rpg sorumlusuda geri dönmemiş en azından bir kişi arada sırada baksa belki canlanır. Arada bir bakıyorum ben ama hiç ilgilenen yok. 2-3 günde bir bile olsa bir mod gelip baksa 5-10 dksını ayırsa belki yine aktifleşebilir.
Mototuku
Mega(Son Seviye)
Mega(Son Seviye)
Mototuku

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 866
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 20/09/09
Yaş Yaş : 27
Nereden Nereden : Demon's Castle

MesajKonu: Geri: Digimon Rpg Sitemiz   Digimon Rpg Sitemiz Icon_minitimeSalı 22 Ekim 2013, 17:37

Acaba ben Rpg'de nerede kaldım? Rpg olayını hikayesel şeklde yapsak böyle FRP gibi olsun. Öbür türlü market, depo sistemleri vs forum sistemi için pek dinamik değil. Ben geliyorum Smile
http://digiblast.tr.gg/
Roy Mustang
Baby(Bebek Seviyesi)
Baby(Bebek Seviyesi)
Roy Mustang

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 27
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 19/06/10
Nereden Nereden : Çorum

MesajKonu: Geri: Digimon Rpg Sitemiz   Digimon Rpg Sitemiz Icon_minitimeSalı 22 Ekim 2013, 18:50

Mototuku demiş ki:
Acaba ben Rpg'de nerede kaldım? Rpg olayını hikayesel şeklde yapsak böyle FRP gibi olsun. Öbür türlü market, depo sistemleri vs forum sistemi için pek dinamik değil. Ben geliyorum Smile
Bir kugu yaratılıp ona göre RPG'nin düzenlenmesinimi kastettin yoksa her mesajda sadece bir kaç kelime yazmak yerine belli bir azami uzunluk belirlenmesi bununla oyuncuların daha çok betimleme filan yapmasını sağlamak gibi bişeymi kastettin anlamadım ama 2.si olsa iyi olurdu. Pek fazla takılma imkanım olmadı ama gördüğüm kadarıyla herkes sadece bir kaç kelime veya sadece saldırının ismini yazıp geçiyor bu yüzden heycanı filan kalmıyor gerçi ben azda olsa bi şeyler döktürmeye çalışmıştım Very Happy

Neyse şuan bu konuda tek isteğim RPG forumuna bakan bir sorumlu bir iki tanede üye olması hiç olmazsa. Sonradan düzenlemeler yapılabilir. Admin (Mert) mevcut RPG Sorumlularıyla iletişime geçse geri gelmezlerse yeni sorumlu veya sorumlular alıp tekrar aktif etse çok iyi olur. Ben sorumlu olamam ama tekrar aktif hale geldiği takdirde tekrar devam ederim kesin.
Mototuku
Mega(Son Seviye)
Mega(Son Seviye)
Mototuku

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 866
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 20/09/09
Yaş Yaş : 27
Nereden Nereden : Demon's Castle

MesajKonu: Geri: Digimon Rpg Sitemiz   Digimon Rpg Sitemiz Icon_minitimeÇarş. 23 Ekim 2013, 14:01

Roy Mustang demiş ki:
Mototuku demiş ki:
Bir kugu yaratılıp ona göre RPG'nin düzenlenmesinimi kastettin yoksa her mesajda sadece bir kaç kelime yazmak yerine belli bir azami uzunluk belirlenmesi bununla oyuncuların daha çok betimleme filan yapmasını sağlamak gibi bişeymi kastettin anlamadım ama 2.si olsa iyi olurdu. Pek fazla takılma imkanım olmadı ama gördüğüm kadarıyla herkes sadece bir kaç kelime veya sadece saldırının ismini yazıp geçiyor bu yüzden heycanı filan kalmıyor gerçi ben azda olsa bi şeyler döktürmeye çalışmıştım Very Happy

Neyse şuan bu konuda tek isteğim RPG forumuna bakan bir sorumlu bir iki tanede üye olması hiç olmazsa. Sonradan düzenlemeler yapılabilir. Admin (Mert) mevcut RPG Sorumlularıyla iletişime geçse geri gelmezlerse yeni sorumlu veya sorumlular alıp tekrar aktif etse çok iyi  olur. Ben sorumlu olamam ama tekrar aktif hale geldiği takdirde tekrar devam ederim kesin.
Hem birincisini, hem de ikincisini kastettim. Yoksa herkesin canı kaç, şusu kaç, busundan kaç tane var iş karışıyor. Tabii ki kurguların bağımsız olması gerekiyor. Gerçi bir yöneticinin yarattığı kurguya isteyen katılsa, öyle birkaç hikaye olsa..

Digimon temelli birçok FRP'nin olduğu bir forum mesela Very Happy Her üyenin edebi yönü ve kendini ifade etme kabiliyeti yeterli olmayabilir. Bunun için de yöneticinin açtığı konuda kendi hamlelerini yapabilir. İkisi de olur Very Happy
http://digiblast.tr.gg/
MERT12
Digital Dünya Sahibi
Digital Dünya Sahibi
MERT12

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2437
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 07/04/09
Nereden Nereden : Digital Dünyadan

MesajKonu: Geri: Digimon Rpg Sitemiz   Digimon Rpg Sitemiz Icon_minitimeÇarş. 23 Ekim 2013, 19:35

valla acıkcası beyler fazla rpg'den anladığım söylenemez bu konuda . Eskiden bi kaç girişimim oldu ama unutuldu gitti. Valla bi iki sorumlu bulunursa iyi olur gerçekten diğer sorumlu kişilerin okul iş güc var sanırım giremiyorlar kaldıki bu siteye giren az o sitenin aktifliğine şaşmamalı bunun önüne geçmek gerek ama nasıl asıl ana sorunumuzda bu zaten Very Happy
https://digimontr.yetkinforum.com
Osmen
Osmen

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 214
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 04/07/11
Yaş Yaş : 29
Nereden Nereden : Eskişehir

MesajKonu: Geri: Digimon Rpg Sitemiz   Digimon Rpg Sitemiz Icon_minitimePaz 27 Ekim 2013, 20:17

Valla kardeş benim bile artık umudum kalmadı zamanında mert admine sorabilirsin attıgım mesaj kac oldu canlandırmak adına saolsun oda biraz destek cıktı aylarca ugrastım face sayfası acıp üye cektim yine mert admine danıstım sayısız pm ile diger mod arkadaşlara dil döktüm vb vb sayılamayacak kadar şey yaptım yanlıs anlasılmasın burda kendimi övmek icin söylemiyorum ama abartsız ugrasımı söylüyorum.Herneyse siteye gelen cıkan pek olmadı bi ara ugraslarımla 10 üye 2 mod yaptık onun dısında oda kaynadı gitti bu sene modlarımız olan ben b.wargreymon examon ve ergin sınav telasına girdik ben tekrar hazırlanıyorum üniversiteye ama eskisi gibi tamamen bos olsaydımda artık ugrasacak ne hevesim nede umudum kaldı herneyse cok uzattım afedersiniz olay bundan ibaret herkese iyi günler
http://www.animefrm.com

Digimon Rpg Sitemiz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» DİGİMON RPG SİTEMİZ ACİLDİ(AYRICA YEDEK FORUM)
» Sitemiz Artık .Com Lu www.digimontr.com
» VictoryFansub olarak yeni forum sitemiz açılmıştır!
» Lütfen Dikkat!!! Sitemiz BAKIMA Giriyor Duyurulur
» Sitemiz Artık Google Sayersinde 3 Dile Çevriliyor