DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ?
+6
soniczeki
Gullit
Osmen
Mototuku
MeTaLGaRuRuMoN
MERT12
10 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Konu: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Perş. 09 Ağus. 2012, 05:00
Merhaba arkadaşlar yaz dedik kış dedik ama eski aktifliğimizi bir türlü yakalayamadık zamanı geldi çeviri yaptık zamanı geldi oyun bile yaptık gördüğünüz gibi . Ama birtürlü eski formumuzu yakalayamadık niye ? Ben hep bu soruyu sorarım evet hergün giriyorum foruma ve TEKER TEKER atılan mesajlara bakıyorum kontrol ediyorum. Burdan hiçbir çıkarımız yok sadece Türkiye'de kalan digimon sevgisi olan birazcık küçük bir kısmı toplamak istiyoruz.4000'e yakın üye var hemen hemen.Ama kaçı aktif ? Elle sayılacak kadar 10'u geçmez bu sayı.Aslında genede diğer animeler'in paralı forumlarına karşı iyi durumdayız o ayrı.
Bugun forumda gezerken gözüme takıldı .Facebook olayı teker teker okudum güldüm yine. Aslında onların hakkında birşey söylemek istemiyorum ama 3-4 yıldır hep kafama takılan birşey neden Diğer Digimon Fan Siteleri Sayfaları bize düşman ? Evet ihanete uğradık burdan çıkan bir facebook sayfası işi ticarete döktü olaylar oldu. Ama soruyorum neden düşmanlar ? Cevabı abuk sabuk yarım yamalak şeyler olacaktır onlara sorarsak. Keşke Kardeşçe Tüm Digimon Sevenlr Facebook'takiler olsun yada çeviri gruplarındakiler olsun ne bileyim hepsini burada toplayabilsek ? Bu tatsız olaylar olmasaydı nolurdu ? Kıskançlık,ihanet olmasaydı.Neyse bunlar şuan olmayacak şeyler kolay kolayda olmaz.
Evet arkadaşlar çok konuştum fikirlerinizi almak istiyorum eminimki gene 2-3 kişi fikirlrini söyleyecektir onlarda görevli arkadaşlar. Çok uğraştım aktiflik için oyun yaptık çeviri yaptık ama bu kadar.Sizce napabiliriz fikirleriniz önerileriniz nelerdir ?
Ayrıca Tekrardan iyi ramazanlar.
MeTaLGaRuRuMoN Profesyonel Digimoncu
Mesaj Sayısı : 4000 Kayıt tarihi : 24/07/09 Yaş : 29 Nereden : Denizli
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Perş. 09 Ağus. 2012, 05:41
İpin ucu kaçınca bir daha yakalayamadık Admin 10'u bırak eskilerden 2-3 anca giriyor :/
Mototuku Mega(Son Seviye)
Mesaj Sayısı : 866 Kayıt tarihi : 20/09/09 Yaş : 27 Nereden : Demon's Castle
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Çarş. 07 Ağus. 2013, 22:28
Bir sene olmuş yine aynı tas aynı hamam Yorumu okuyunca sanki 1 sene geriye gitmişiz gibi geldi...
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Ptsi 12 Ağus. 2013, 19:32
aynen bu sefer kalıcı bir çözüm şart.
Osmen In Trainig(Eğitim Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 214 Kayıt tarihi : 04/07/11 Yaş : 29 Nereden : Eskişehir
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Salı 13 Ağus. 2013, 18:31
Moral bozmak gibi olmasın ama bu su anki 3-5 kisiyle olcak is degil ne yazikki
MeTaLGaRuRuMoN Profesyonel Digimoncu
Mesaj Sayısı : 4000 Kayıt tarihi : 24/07/09 Yaş : 29 Nereden : Denizli
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Paz 18 Ağus. 2013, 13:21
Bu kadir gilin siteside etkiledi.Gerçi çok daha önceden buralarda cinler top oynamaya başladı ama yapacak birşey yok olan oldu bi kere :/
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Paz 18 Ağus. 2013, 14:14
bizi hiçbirşey durdurmadı şuana kadar durduramazda beraber başaracagız inş.
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Paz 18 Ağus. 2013, 16:45
Zaten forumlar bitti, sözlükler cıvıttı. Ben sağlam bir değişime gidelim diyorum. TARTIŞMA odaklı forum yaratırsak emin olun sürekli üye sayısı artacaktır. Yepisyeni birşey ortaya koyalım derim. Zaten platformlarla ilgili admin Mert gerekli kimseleri toplayıp harekete geçebilir.
Zaten yaşımız geçmek üzere iken pesimistliğe gerek yok. Naruto Bleach One Piece in kitlesi varsa ve konuşuluyor tartışılıyor ise Digimon da konuşulup tartışılmalı. Ağzımızın tadıyla Digimon sever olalım
Gullit Baby(Bebek Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 15 Kayıt tarihi : 10/09/12 Yaş : 30 Nereden : İstanbul
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Ptsi 19 Ağus. 2013, 14:38
Aslında bütün bunların sebebi biraz da Digimon'un popülerliğini yitirmesi bana kalırsa. Evet biz çok seviyoruz ama Digimon'un türkiye macerası hepimizin bildiği gibi kısa sürdü. Ancak benim gibi sonradan internetten izleyenler unutmadı ve takip ediyor. Bende forumu aktif olarak kullanmıyorum ancak yinede içimdeki digimon hayranlığından dolayı burayı seviyorum. Sanırım forum yoluna kalan sağlarla devam edecek ya da anime sayfaları olsun başka yerler olsun biraz varlığı hissettirilirse tekrardan diriltilebilir. Açıkçası buranın kapanmasından korkuyorum. Neticede türk digimon fanları parmakla sayılamayacak kadar az. Umarım bahsettiğiniz eski günlerdeki gibi olur bu forum
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Ptsi 19 Ağus. 2013, 19:40
O kadar az değil bence. Bu işi bırakanlar da var şu an 12 yaşında olan da. Ben Adventure izlerken 4 yasında falandım. Bu arkadaşlar o zamanlar daha yeni doğmuş falan olmalılar ki en kötü Tamers sezonunun bitimine yetişmişlerdir. Babam Digimon World 3 (yanında Beyblade oyunu ile) almasa benim buradan haberim olmayacaktı. Yayın hayatının etkisinin de bir yere kadar olduğunu düşünüyorum. Hem belki Digimon Xross Wars (Fusion) ingilizce yayına gireceğine göre belki burada da yayınlanır ??? İnşallah
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Salı 20 Ağus. 2013, 17:47
hep umutluyuz digimon'un tekrardan tvde yayınlanmasından .. Yani 3-4 yıl önce fazla anime kanalını bırak çizgi film kanalı yoktu benim gördüğüm üzeri. Animex 'ten belki bi umut bekliyordum ama olmadı maglesef gelecek ne gösterecek bilinmez ama bu sitenin dediğiniz gibi desteğe ve reklama ihtiyacı var hep birlikte hareket edersek köklü bi değişikle siteyi canlandırabiliriz diye düşünüyorum.
soniczeki Mega(Son Seviye)
Mesaj Sayısı : 774 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 34 Nereden : Çocukluktan Digimon Fanı
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Salı 20 Ağus. 2013, 22:10
Örnek böyle bişey (:
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Çarş. 21 Ağus. 2013, 00:31
evet görmüştüm bunu nerden buldun bunu zeki ?
soniczeki Mega(Son Seviye)
Mesaj Sayısı : 774 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 34 Nereden : Çocukluktan Digimon Fanı
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Salı 27 Ağus. 2013, 15:11
Birinden
Sphynxinator
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Ptsi 14 Ekim 2013, 19:50
Pardon yeni uğrayabildim siteye. Bence forum sistemleri yavaş yavaş çöküyor, bu birisinin suçu değil yani. Çok fazla dert etmeyin.
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Salı 15 Ekim 2013, 09:27
feysbuk icat oldu mertlik bozuldu
Roy Mustang Baby(Bebek Seviyesi)
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Salı 22 Ekim 2013, 19:09
Sphynxinator demiş ki:
Pardon yeni uğrayabildim siteye. :DBence forum sistemleri yavaş yavaş çöküyor, bu birisinin suçu değil yani. Çok fazla dert etmeyin.
Katılıyorum yavaş yavaş forumların aktif üye sayısı azalıyor ama ben facebookta durmadan anasayfaya tıklayıp birilerinin profiline bakıp tekar ana sayfa yapmaktansa forumlarda takılmayı yeğlerim. Forumlardaki ortam başka nerede varki
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Çarş. 23 Ekim 2013, 00:13
Roy sana katılıyorum forum zevki bambaşka bana görede fakat her insan böyle düşünmüyor maglesef çoğunluk facebook'a yayılmış durumda. Biz genede faaliyetlerimize azçok devam ederiz ama ne kadar verimli olur o tartışılır tabi.
guilmon
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Salı 26 Mayıs 2015, 19:59
Madem facebook o kadar popüler,her yaptığımız eylemi facebookta ki sayfamızda yayınlayabiliriz. Facebookta gören Forum sitemize gelsin. Ayrıca ,yapacağımız şeyleri biraz daha genişletelim. İş Digimon çevirileriyle bitecekmiş görünmüyor. Eğer fairytail gibi tutulan bir anime olsaydı. Paçayı kurtarmıştık. Malesef Digimon gerçekten popülerliğini kaybediyor. Ama,Digimon adventure 03 ile eski heyecanı yakalıyamasak ta bir şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum.
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Ptsi 22 Haz. 2015, 02:05
guilmon demiş ki:
Madem facebook o kadar popüler,her yaptığımız eylemi facebookta ki sayfamızda yayınlayabiliriz. Facebookta gören Forum sitemize gelsin. Ayrıca ,yapacağımız şeyleri biraz daha genişletelim. İş Digimon çevirileriyle bitecekmiş görünmüyor. Eğer fairytail gibi tutulan bir anime olsaydı. Paçayı kurtarmıştık. Malesef Digimon gerçekten popülerliğini kaybediyor. Ama,Digimon adventure 03 ile eski heyecanı yakalıyamasak ta bir şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum.
Haklısın kaldı ki facebook'ta populerliğini yitirmeye başladı.Devir değişiyor forum devri artık kapand gibi twitter gibi şeylerden sonra.Digimon'da eskisi gibi unutuldu artık yeni animelere bıraktı yerini ister istemez.Bakalım Digimon'un tekrardan Türkiye'ye gelmesi söz konusu ne olur bilinmz ama artık Digimon izleyen nesil büyüdü ve ilgide haliyle azaldı.
DigiDisaster Ultimate(Mükemmel Seviye)
Konu: Geri: DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ? Cuma 24 Tem. 2015, 12:44
Merhaba, ben 2009dan beri üyenizim eskiden çok daha aktiftim belki hatırlarsınız. O yıllardan beri Digimon'u hala aynı şekilde takip ediyorum hatta Digimon Frontier izlerken aklıma geldi bu forum bi girim nostalji yapiyim dedim kendime baktım ki forum gerçekten ölmüş ve çok üzüldüm. Ayrıca Facebook sayfasıyla olan tartışmayı çok merak ettim pmden veya buradan bahsedebilir misin?
DigimonTR'yi ayakta tutmak için neler yapabiliriz ?