Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
Konu: Digimon Rastgele Bilgi Bankası Paz 30 Eyl. 2012, 16:54
Selamlar Digimoncular. Forumdaki yegane anlaşılmaz adam olan Examon sizin için yeni birşeyler hazırladı.
Aslında yeni sayılmaz. Fikir önceden vardı. Ama hayata geçirmek için bir adım atmak gerektiğini düşünüyoum.
Olacaklar aslında çok basit. Her gün (Her gün olmasa bile sık sık )Moderatörlerimiz sizin için Dijital Dünya'nın en kuytu köşelerinden tutun da en güncel meselelerine kadar birçok değişik bilgiler yazacaklar. Sonunda bu mesajın altında birçok restgele bilgi oluşmuş olucak.
Amaç: %60 Eğlence %40 Bilgilendirme
O zaman siftahı yaparak başlayayım
Bilgi Bankası
Kod:
-Babamon'un çok çok yaşlanmış bir Rosemon olduğunu biliyor muydunuz? -Digimon World 2'de oyunun datasına ilk kayıt edilen Digimon Agumon, ikinci kaydedilen Digimon ise Betamon'dur. -Shine Greymon Burst Mode'un adı ilk başta "Shine Greymon Prominence Mode" olarak planlanmıştı. - Digimon Adventure serilerinde Mimi Tachikawa'yı seslendiren kişinin aynı zamanda birçok kapanış müziğini de söylediğini biliyor muydunuz? NOT: Örnek için Digimon Adventure 25. Bölümü izleyin. -Digimon Adventure ve 02 Sezonlarında, arkaplandaki anlatıcı sesinin aslında bu maceralarını hikayeye dökmekte olan Takeru Takaishi olduğunu biliyor muydunuz? -Digimon Tamers sezonunun ana karekteri olmasına rağmen Guilmon bir Virüs-tipidir. -Renamon'un adı aslında Lunamon olarak planlanmıştı. -Dublaj kadrosundaki en yaşlı kişi Piemon'u seslendiren Chikao Ōtsuka'dır. Kendisi 1929 doğumludur. -Taichi'yi, Takeru'yu ve Koushiro'yu seslendiren kişiler kadındı.
En son Examon tarafından Perş. 18 Ekim 2012, 20:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi
Konu: Geri: Digimon Rastgele Bilgi Bankası Ptsi 01 Ekim 2012, 19:01
Zaa Barbamon
Hemen diğer bilgiyi ekliyorum
Osmen In Trainig(Eğitim Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 214 Kayıt tarihi : 04/07/11 Yaş : 29 Nereden : Eskişehir
Konu: Geri: Digimon Rastgele Bilgi Bankası Ptsi 01 Ekim 2012, 19:07
Benimki daha çok dikkat meselesi
Kod:
Xros ve Frontier Harici Tüm Sezonlarda Ana Digimonların Bebek Sevileri Göründüğü Halde Saversta Görünmediğine Dikkat Ettinizmi?=
Examon Digimon Eğitmeni
Konu: Geri: Digimon Rastgele Bilgi Bankası Salı 02 Ekim 2012, 18:08
Ya güzel tespit ama bilgi bankası için uyacağını sanmıyorum Bunlar için ayrı bir başlık açılmalı bence ModelerHasan'ın da birçok tespiti vardı sezonlarla alakalı. Ben daha çok Digimon'un felsefi yönüne baktığım için sezonların çok ufak detaylarını nadiren farkediyorum
Edit: Yeni bilgi eklendi
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Konu: Geri: Digimon Rastgele Bilgi Bankası Cuma 05 Ekim 2012, 16:20
güzel bir konu olmuş zamanla büyücektir bilgi bankası
Examon Digimon Eğitmeni
Konu: Geri: Digimon Rastgele Bilgi Bankası Cuma 05 Ekim 2012, 19:25
Teşekkürler Bugün içinde bir tane daha eklemeyi düşünüyorum.
Akherousia Digimon Eğitmeni
Konu: Geri: Digimon Rastgele Bilgi Bankası Perş. 18 Ekim 2012, 10:29
Ben de Mimi'yi seslendiren Ai Maeda hakkında minik bir bilgi daha vereyim. Kendisi Mimi haricinde, 2. sezonda Mina isimli Hintli karakteri de seslendirmiştir.
Ayrıca Taichi'yi, Takeru'yu ve Koushiro'yu seslendiren kişiler kadındı.
Dublaj kadrosundaki en yaşlı kişi Piemon'u seslendiren Chikao Ōtsuka'dır. Kendisi 1929 doğumludur.
Examon Digimon Eğitmeni
Konu: Geri: Digimon Rastgele Bilgi Bankası Perş. 18 Ekim 2012, 20:08
Teşekkürler Ekleniyor...
Gördüğüm animelerin çoğunda erkek karekterleri kadınlar seslendiriyor hep anlamadım gitti
Sphynxinator
Konu: Geri: Digimon Rastgele Bilgi Bankası Cuma 19 Ekim 2012, 13:56
Akherousia demiş ki:
Ben de Mimi'yi seslendiren Ai Maeda hakkında minik bir bilgi daha vereyim. Kendisi Mimi haricinde, 2. sezonda Mina isimli Hintli karakteri de seslendirmiştir.
Ayrıca Taichi'yi, Takeru'yu ve Koushiro'yu seslendiren kişiler kadındı.
Dublaj kadrosundaki en yaşlı kişi Piemon'u seslendiren Chikao Ōtsuka'dır. Kendisi 1929 doğumludur.
İyiymiş bu.
Benden bi bilgi: İkinci sezonda Betamon'un çok tatlı olduğunu fark ettiniz mi?