Super Bir Proje ile yine karşınızdayız..Digimon Adventureleri Biz Seslendireceğiz Evet Yanlış Duymadınız BİZZZZ!!!!! Ama bunun için seslendirilecekler gerekiyor ama mikrofon olması gerek ve en iyi şekilde yapamayacagız..bira acemice olacak..stüdyoda yapmıyoruz çünkü Alttakiler lütfen doğru söyleyin zaten seslendirmek isteyenler yazsın ve bana bir deneme sesi göndersin mesela kalınsa tai ve yamato olur inceyde takeru falan
Spiker(Anlatıcı)= Tai Ve Digimonunu Seslendiren: Yamato Ve Digimonunu Seslendiren: Sora Ve Digimonunu Seslendiren: Izzy Ve Digimonunu Seslendiren: Joe Ve Digimonunu Seslendiren: Mimi Ve Digimonunu Seslendiren: Kari Ve Digimonunu Seslendiren: Diğer Digimonları seslendirenler: Diğer Kişileri Seslendirenler:
Güncellenecekdir Lütfen Okuyunuz: Bir Kişi 2 Tane seçebilir fakat sesi ona uygun olmalı mesela sesin ince çıkıyorsa tai ve yamato olamazsın!!!! takeru olabilirsin..lütfen sevdiklerinizi değil...sesiniz uyanları seçin..
ÖNEMLİ NOT: Digimon Evrimlerindde SEsinizi Birazdaha kalınlaştırın mesela Agumonda biraz ince greymonda kalın ses gibi ; )
Seslendirenlere Ödül olabilir..
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Mert birkaç aydır düşünüyordum böyle birşey ama konuşmaya fırsat olmadı.Bu projeyi istersen 15 karne tatiline vea yaza kaydır çünkü herkes okula başladı.Çoğunluk benim gibi ancak haftasonları girebiliyor.Dediğimi uygula istersen
TheloXX13 Baby(Bebek Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 31 Kayıt tarihi : 14/09/09 Yaş : 28 Nereden : bursa
Tai Ve Izzy' i Alırım Agumonuda Alırım Hatta Tentomon yerine yamatoyu alırım ama tentomon yapamıyorum ve ben her gün girebilirim (söz veremem ben sabahçıyım vaktim kalıyor ben gönüllüyüm) Spiker'i de yapabilirim eer kimse katılmazsa khepsini yaparım
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan