Konu: Meraba millet Paz 29 Kas. 2009, 18:29
Arkadaşlar meraba.Benim adım Mehmet.Biraz geç oldu tanışmak ama nese... 20 yaşındayım ve Digimon,Pokemon delisiyimdir Arkadaşlarım bana hala cocukmusun bu yaşa gelmişin izliyosun hala diyorlar ama onlar ne anlarki animeden, digimonda vs
En son memocan42 tarafından Ptsi 30 Kas. 2009, 00:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Konu: Geri: Meraba millet Paz 29 Kas. 2009, 20:44
mehmet zaten bu anime cocuk animesi olsa biz burda olmazdık sen takma onları hoşgeldin
Aslında çocuk musun bilmem kaç yaşına gelmişin izliyorsun diyenlerin bir suçu yok. Bence suç ülkemizde kendini kontrol edemeyen çocuklar yüzünden. Yoksa zamanında uydu dışında yayın yapan hemen hemen her kanalda en az 3-5 tane anime yayınlanıyordu. 2-3 tane dengesiz atraksyon yapınca dünden razılarmış gibi kaldırdılar alayını. Şimdi ise tv'de yayınlanan anime sayısı 5'i geçmez. Hele orjinal satılan anime sayısına hiç girmek istemem. =P Böyle olunca da Disney'in dandik animasyonlarını izleyip Japon animesini izlediğimizi gören biri kendini haklı görüp hemen yapıştırıyor cevabı. Kader utansın. Belki o kendini kaybedenler olmasaydı şu anda +13, +16'lık animeler yayınlanırdı. Gerçi MTV bir ara yayınlıyordu +16'lık animeler ama hala devam ediyor mu bilmiyorum.
Neyse yav. Hoş geldin.
Piedmon In Trainig(Eğitim Seviyesi)
hoşgeldin takma onları kendisine baksınlar 40 yaşında adam pes oynuyo xd[/img]
şimdi de pes yazmışsın :S pes counter vb oyunlar oyun ötesi birşey bence dedigim gibi biri aa hala digimon falan filan dedigi zaman karşı saldırı yerine kendini savunmayı seçmelisin işte digimon'un her yaşa hitap ettigini falan anlat... ya bence en iyisi etrafınızda digimonla ilgileniyorsunuz die alay edecekler varsa hiç fark ettirmeyin izlediginizi/ilgilendiginizi... madem öyle gel böyle mantıgı
ahmetf
Konu: Geri: Meraba millet Paz 13 Ara. 2009, 14:32
xd ama yetişkinlere göre digimon pokemon bebk işleri aslında öle değil demek istedim pes canter derken xd
WarGreymon
Konu: Geri: Meraba millet Paz 13 Ara. 2009, 17:17
ahmetf demiş ki:
xd ama yetişkinlere göre digimon pokemon bebk işleri aslında öle değil demek istedim pes canter derken xd
Ben Babama Bile İzletiyorum Digimon`u Ve Pokemon`u Bu Animeleri Yapanlarda Yetişkin Sadece Ülkemizde Anime Kültürü Diye Birşey Yok Ama İzlettiğim Zaman Herkez Hayran Kalıyor
ahmetf
Konu: Geri: Meraba millet Paz 13 Ara. 2009, 17:26
bende onu diyorum zaten abicim
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan