Gecenin bu geç saatinde de olsa yazıyorum.Tüm forum halkına selamlar ! Bende yeniyim ve kocaman bir sıpayım yani koca bir çoçuğum demek istiyorum ama digimon çoçukluğum çizgi filmidir ve çok severim.Türkiyede hala hayranlarının olması ve böylesine yararlı bir forumunun bulunması gerçekten çok sevindirici.Aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum ( bu arada yaş 15 )
gallantmon
Konu: Geri: Bende Yeniyim Perş. 28 Ocak 2010, 10:40
hoş geldin
BlackWargreymon
Konu: Geri: Bende Yeniyim Perş. 28 Ocak 2010, 11:10
Hoşgeldin İsmini söyler misin?? Bu arada Digimon bir çizgi film değil animedir.Bilmiyosanda ikisi arasındaki farkı zamanla anlarsın zaten
dvvcx Baby(Bebek Seviyesi)
Konu: Geri: Bende Yeniyim Perş. 28 Ocak 2010, 12:49
herkese merhabalar ....bende bugün kayıt oldum..içime birden digimon aşkı doldu... ne günlerdi be
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Konu: Geri: Bende Yeniyim Perş. 28 Ocak 2010, 13:02
hoşgeldin ....dvvcx sende ayrı konu açarsın senedi yakından tanımış oluruz
DeJa-Vu Baby(Bebek Seviyesi)
Konu: Geri: Bende Yeniyim Cuma 29 Ocak 2010, 17:13
Anime olduğunu biliyorum...Genel olarak çizgi film diye bilindiği için ki bi yerde öyle o yüzden yazdım...Bu arada ismim Anıl ve anime nin ne olduğunu geyet iyi biliyorum Tanıştığıma memnum oldum ve hoşbuldum.Anlaşılan çok eğleneceğiz
BlackWargreymon
Konu: Geri: Bende Yeniyim Cuma 29 Ocak 2010, 17:58
Kırıldıysan özür dilerim.Fakat sana kasti birşey yapmaya çalışmadım.Digimon vb. animelere çizgi film diye hitap edilmesindden hoşlanmıyorum.Eğer sorun olduysa özür dilerim.
omegamon Mega(Son Seviye)
Mesaj Sayısı : 879 Kayıt tarihi : 22/12/09 Yaş : 25 Nereden : İstanbul
Konu: Geri: Bende Yeniyim Cuma 29 Ocak 2010, 19:18