selam arkadaşlar benn geldimm ismim umut yaşım 19 ) benden büyüklerde vardır aranızda buna şaşırmam biz bu çizgi dizilerle büyüdük ve digimonun yeri ayrıdır,ilk çıktıgı zamanı dün gibi hatırlarım ilk bölümünü pokemonu da çok severdim o da kardeş.Ama bu digimon herşeyli bir kaliteydi bildiğin bağımlılık yapan mükemmel bir seri yaa senaryo var kurgu var sinema dünysnda LOTR çizgi de digimon gibi seri gelmez..güzel.. Sizden şimdi bişi rica edecem türkçe herhangi bir bölüm izlemek istyrm digimon alt yazı istemiyrm bni o günlere götrcek bi yardımsever var mı ))
Piedmon In Trainig(Eğitim Seviyesi)
Konu: Geri: selamlaaarr Paz 11 Nis. 2010, 21:06
öncelikle hoşgeldin valla türkçe dublaj bulsak bayram ilan edicez zaten^^
hope1903 Baby(Bebek Seviyesi)
Konu: Geri: selamlaaarr Paz 11 Nis. 2010, 21:08
=))) ehuehu öyle bi görünüm vardı zaten..hoşbulduk bu arada.cevap için saol inş bigün bulunacak valla özledik be abii bu kanal d tekrar yayınlasa reyting tawan xD düşünsenize digimon geri döndü 2 gün reklamı olsun çoşarrlar
Piedmon In Trainig(Eğitim Seviyesi)
Konu: Geri: selamlaaarr Paz 11 Nis. 2010, 21:33
bu arada LOTR dışında matrix serisi ayrıca klasiklerden scarface filmlerini önerebilirim^^ aklıma gelmeyen başka filmlerde var ^^
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
Konu: Geri: selamlaaarr Ptsi 12 Nis. 2010, 19:06
Hoşgeldin
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Konu: Geri: selamlaaarr Cuma 16 Nis. 2010, 17:55
türkçe dublaj: http://digimontr.forumotion.com/digimon-tamers-f8/digimon-turkce-bolumleri-link-yenilendi-t9.htm
Hoş geldin Umut. LOTR fanı biri görmek güzel. =P Matrix serisini izleyeceksen onun ardından Ghost In The Shell animesini izleyebilirsin. İzlediğin zaman bu Matrix'e amma benziyor la diyip şaşırma, zira Matrix'in yapımcıları bu animeden etkilenmişlerdi. Bir de utanmadan söylüyorlardı, bu animeyi baz alıp filmleri yaptık diye.