| Herkese selamlar... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Aeolus Baby(Bebek Seviyesi)
| Konu: Herkese selamlar... Salı 20 Nis. 2010, 20:50 | |
| Öncelikle herkese selamlar. Ben 2 yıl önce kapanma kararı alan www.digimonturkiye.com sitesinin admini Wargreymon.Belki hatırlayan arkadaşlar vardır.Gerçekten çok güzel bir site oluşturmuşsunuz. Biz kapandıktan sonra türkiye' de digimon ile ilgili bi faaliyet olmamasına üzülüyordum fakat bu forumu görünce içten bir şekilde seindiğimi söylemek isterim.Bence artık bu forumun türkiyenin 1 numaralı digimon sitesi olduğunu resmiyete kavuşturmasının zamanı gelmiş. www.digimonturkiye.com ismi şu an kullanılmıyor.Domain konusunda yardımcı olabilirim.
Saygılarımla
Aeolus | |
|
| |
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
| Konu: Geri: Herkese selamlar... Çarş. 21 Nis. 2010, 05:30 | |
| Merhaba. Aramıza hoşgeldin. Sana ne kadar sevindiğimi anlatamam. Neden mi. Ben de digimonturkiye'ye üyeydim. Hem de bu nick ile belki hatırlarsın. Tabi o sırada bu kadar yüksek rütbede değildim. Burayı bulunca ben de aynı senin gibi hissetmiştim. Yeniden görüşmek güzel. | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkese selamlar... Çarş. 21 Nis. 2010, 09:48 | |
| Evet.Nickini hatırlıyorum İlk üye olduğumda farkettim de emin olamadım sen olduğuna.Çünkü wargreymon herkesin kullanmak isteyeceği bi nick | |
|
| |
Examon Digimon Eğitmeni
| Konu: Geri: Herkese selamlar... Çarş. 21 Nis. 2010, 19:04 | |
| Haklısın. Ama bi tek ben araya çizgi koyuyorum. O da var. | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkese selamlar... Çarş. 21 Nis. 2010, 19:11 | |
| wargreymon genelde seçili olur nick kullanılabilsin diye çizgi çekilebilir de neyse senmişsin eski bi dostu gördüğüm için sevindim | |
|
| |
Examon Digimon Eğitmeni
| Konu: Geri: Herkese selamlar... Çarş. 21 Nis. 2010, 19:31 | |
| Ben de. Tekrar Hoşgeldin. Bu arada Muhabbet bölümüne bakmanı tavsiye ederim. Bence en iyi yer orası. | |
|
| |
Piedmon In Trainig(Eğitim Seviyesi)
| Konu: Geri: Herkese selamlar... Çarş. 21 Nis. 2010, 19:32 | |
| evet canlılık gerek kontrol ediyorum arada konuşcak konu yok bu arada hoş geldin^^ | |
|
| |
Akherousia Digimon Eğitmeni
| Konu: Geri: Herkese selamlar... Perş. 22 Nis. 2010, 09:09 | |
| Hoş geldin. İlk Digimon hakkında nette dolandığımda sitenin adını okumuştum ama haliyle girememiştim. Şimdi o sitenin kurucusunu burada görmek güzel. Bir de şu digimon.gen sitesine rastgelmiştim. Sanırım o da bayağa eski bir site. 2001 yılından kalma açılmış konular vardı. Aslında konuşacak konudan çok, konuşan üye yok. Bir kaç kişi daha gelse muhabbet bölümüne eminim o girenlerdende farklı konular çıkacaktır. Aslında şöyle 1. sezon tadında bir 6. sezon çıksada canlı canlı tartışsak muhabbet bölümünde. Neyse, tekrar hoş geldin Aeolus. | |
|
| |
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
| Konu: Geri: Herkese selamlar... Perş. 22 Nis. 2010, 19:02 | |
| Öncelikle hoşgeldin isim neydi= Mustafa mı ? neyse domain konusunda bi yardımcı olursun süper olur wallah..DETAYLI BİLGİYİ BANA PMDEN ATARSAN SEVİNİRİM DOMAİN VE PEKÇOK KONUDA... | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkese selamlar... Perş. 22 Nis. 2010, 19:04 | |
| Mustafa diğer admin arkadaştı,şu anda okulu nedeniyle pek giremiyo.Profilidmen msnimi eklersen daha akıcı bi konuşma yapabiliriz | |
|
| |
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
| Konu: Geri: Herkese selamlar... Perş. 22 Nis. 2010, 19:06 | |
| MSN şuan bozuk ismin neydi bu arada pmden konuşalım | |
|
| |
| Konu: Geri: Herkese selamlar... Perş. 22 Nis. 2010, 19:06 | |
| | |
|