DigimonTR Forum
selamın aleyküm arkadaşlar Images10
DigimonTR Forum
selamın aleyküm arkadaşlar Images10

DigimonTR Forum

Digimon TR - Türkiye'nin En BÜYÜK Digimon Forumu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

selamın aleyküm arkadaşlar

3 posters
YazarMesaj
mukak
Ultimate(Mükemmel Seviye)
mukak

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 567
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 16/02/10
Yaş Yaş : 32
Nereden Nereden : BALIKESİR

selamın aleyküm arkadaşlar Empty
MesajKonu: selamın aleyküm arkadaşlar   selamın aleyküm arkadaşlar Icon_minitimeCuma 07 Mayıs 2010, 17:07

öncelikle selamın aleyküm.kendimi tanıtarak başlıyorum.asıl adım Muhammed.yanlışlıkla ismime kötü söz söylememek için ailem bana mehmed diyor.Digimon benim çocukluğumun bir dönüm noktasıdır.anime sevgim ilk pokemon sonra ise digimonla başlar.Digimon Adventure başladığında 7 yaşındaydım ve tekrarı verilmediği içinde hep içimde anı olarak kaldı.taki lise 1-2 gibi araştırmalara başlayana kadar.Digimon ile ilk altyazı çalışmaları başladığı zamanlar ilk bölümleri altyazılı izledim.neti altüst ettim fakat türkçesi yoktu.aradan bayağı bir süreden sonra Digimon'un altyazılarının çevrilmesiyle izlemeye devam ettim çok aradan bayağı bir süre sonrada çeviriye katılmak istedim.İlk sezon çevirildiği için bende Digimon Adventure'den sonraki sezonu,Digimon Adventure 02 'yi çevirmeye karar verdim.Serinin çevirimine yeni başladım sayılır.Altyazılarda Mehmed(mukak-terminator)benim diğer sitelerdeki nicklerim.(Belki tanıyan,bilen olur diye yazıyorum.)
Bu siteyi uzun süredir takip ediyordum.Ama uzun süre sonra üye olabildim.fakat kullanıcı adı ve şifreyi uzun süre siteye giriş yapmadığım için unutmuştum.Tekrar üyelik açtım.Adventure serisindeki favorilerim Koushirou ile Takeru olmuştur.

Hepinizle tanıştığıma memnun oldum sevgili arkadaşlar.
Akherousia
Digimon Eğitmeni
Digimon Eğitmeni
Akherousia

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2158
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 11/07/09

MesajKonu: Geri: selamın aleyküm arkadaşlar   selamın aleyküm arkadaşlar Icon_minitimeCuma 07 Mayıs 2010, 17:47

Aleyküm selam Muhammed. Ben de geçen yaz ayında bakmıştım bu Digimon hala var mı diye. Very Happy 02 çevirilerini merakla bekliyoruz. İyi eğlenceler. Smile
Examon
Digimon Eğitmeni
Digimon Eğitmeni
Examon

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 5061
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/02/10
Yaş Yaş : 28
Nereden Nereden : İstanbul

MesajKonu: Geri: selamın aleyküm arkadaşlar   selamın aleyküm arkadaşlar Icon_minitimeCuma 07 Mayıs 2010, 17:59

Aleyküm selam. Öncelikle gelişin çok görkemli oldu. Sezon 02 altyazısını getirdin bize... Wink Ben digimonu bi 2-3 tıl kadar önce hatırlamıştım. Şarkısı vardı aklımda, bide iskelet greymonun ilk çıktığı sahne Very Happy Neden bilmiyorum ama heralde aklımda o kalmış. Şeyi de hatırlıyorum ikinci sezonun girişinde son koşma sahnesi var ya. İşte o. Ken ordaysa oley yteni bölümler işte diyodum Very Happy Neyse tekrar hoşgeldin.
mukak
mukak

MesajKonu: Geri: selamın aleyküm arkadaşlar   selamın aleyküm arkadaşlar Icon_minitimeC.tesi 08 Mayıs 2010, 05:46

hoşbulduk arkadaşlar.
mukak
mukak

MesajKonu: Geri: selamın aleyküm arkadaşlar   selamın aleyküm arkadaşlar Icon_minitimeC.tesi 08 Mayıs 2010, 05:59

War-Greymon demiş ki:
Aleyküm selam. Öncelikle gelişin çok görkemli oldu. Sezon 02 altyazısını getirdin bize... Wink Ben digimonu bi 2-3 tıl kadar önce hatırlamıştım. Şarkısı vardı aklımda, bide iskelet greymonun ilk çıktığı sahne Very Happy Neden bilmiyorum ama heralde aklımda o kalmış. Şeyi de hatırlıyorum ikinci sezonun girişinde son koşma sahnesi var ya. İşte o. Ken ordaysa oley yteni bölümler işte diyodum Very Happy Neyse tekrar hoşgeldin.

2-3yıl önce digimon 5 sezon biteli 1yıl oldu tabii ingilizce versiyonunun.kanal d yayınlamamıştı.1.sezon mart 1999,2.sezon 2000 yılında başladı.tabii tamers ta 2001 de.diğerleri yayınlanmadığı için onlar diğer ülkelerde 2004 ve 2006 da yayınlamış.6sezonun gelmesi bayağı fazla oldu.aradan 4 sene geçmiş demekki hala digimonun izleneceğini bilen kişilerde var ki yapmışlar 6.sezonu.
Akherousia
Digimon Eğitmeni
Digimon Eğitmeni
Akherousia

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2158
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 11/07/09

MesajKonu: Geri: selamın aleyküm arkadaşlar   selamın aleyküm arkadaşlar Icon_minitimeC.tesi 08 Mayıs 2010, 07:16

Evet, benimde böyle bir teorim vardı. Very Happy 4. sezon ile 5. sezon arasında 4 senelik bir ara vardı. Şu anda da 5. sezon biteli 4 sene oluyor ve 6. sezonun haberini verdiler. Very Happy Galiba artık 4 senede bir çalışıyorlar.
mukak
mukak

MesajKonu: Geri: selamın aleyküm arkadaşlar   selamın aleyküm arkadaşlar Icon_minitimeC.tesi 08 Mayıs 2010, 12:54

Akherousia demiş ki:
Evet, benimde böyle bir teorim vardı. Very Happy 4. sezon ile 5. sezon arasında 4 senelik bir ara vardı. Şu anda da 5. sezon biteli 4 sene oluyor ve 6. sezonun haberini verdiler. Very Happy Galiba artık 4 senede bir çalışıyorlar.

4-5 arasında değilde 5-6 arasında 4 sene var.bende internette araştırmıştım.oradan biliyorum.

selamın aleyküm arkadaşlar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Selamun Aleyküm
» Selamun Aleykum ! ! ! [ Imaqination ] bess1ktass
» Merhaba Arkadaşlar
» Selam Arkadaşlar
» Merhaßa Arkadaslar...