Evet arkadaşlar bunu yazıyorum çünkü durumumuz gerçekten kötüye gidiyor. Foruma bir giriyorum tek yeni mesaj Geyik Bölümünde. Digimon forumunda Geyik kısmının Digimon'la alakalı bölümlerden daha aktif olması oldukça aşağılayıcı bir durum. Hepimiz için... Buna herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Bu gidişle yeni üyeler bile digimonu tanıyamadan Geyik kısmında buluşmaya başlayacak. (İnanın bana oluyor bu daha önce şahit oldum...) Burada Digimon için toplandık ama şimdi onu kenaa mı atıyoruz? FOrum olarak hepimizin uyanması ve Geyik Bölümün'ün değil Digimon ile ilgili kısımların ESAS KONU olduğunu unutmamalıyız. Herkesten kişisel olarak hepimizin burada kalabilmesi için rica ediyorum ki buna dikkat gösterelim.
Erginksk Profesyonel Digimoncu
Ben de onu önerecektim Mert. Geyik Bölümünü kapat diyecektim ama sen yazmadan önce söyleseydim tepki alırdı Aslında orası kalabilir ama bütün Oyun konuları kapatılmalı ve o mesajlar geçersiz sayılmalı... İnanılmaz kasıldı orada çünkü... Eğer ben de bu suçu işlediysem özür diliyorum umarım mesajlar silinir herkes ASİL (ASIL değil ASİL ) mesaj sayısına ulaşır...
haklısınız ama geyik bölümü durmalı diye düşünüyorum güzel bir sayfa kendi görüşlerini yazabilirler oyunda oynarlar ama bir aydır bir bomdur bitmedi insanlar geyik bölümünde fıkra paylaşırlar, aklına gelen komik olayları anlatırlar.
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Geyik Bölümü post kasmak için kullanılıyor forum oyunları orada olduğu için.Eğer böyle bir durum oluştuğundan rahatsız oluyorsanız forum oyunlarını yasaklatabiliriz Geyik Bölümünün asıl amacı değişik konularda konu açmaktır fakat forum oyunları orayı iyice kirletti.
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
Keinlikle. Bu oyunları yasaklamalıyız. Belki Dİgimon Hikayesi Tamamlama vb... 1-2 konu kalabilir ama BOM ve İlk ve Son isimli konuların kapanması şart...
Evet o da çok kasıyor... Ayrıca Üsttekinin avatarına puan verme ve Sonrakinin adını bilme oyunları da kaldırılırsa iyi olacak... Ve üsttekinin neyini neden beğendiniz de fazlalık yapıyor...
Aslında geyik bölümünü tamamen kaldırmadan bazı sınırlandırmalar getirebiliriz. Misal herhangi bir geyik başlığına haftada en fazla bir kez mesaj atılma kuralı getirilsin. Birden fazla mesaj atanlara -rep verilsin. İnatla atmaya devam ederlerse ceza verilsin. İlla geyik başlıkları silinecekse, altta koyduğum başlıklar silinmezse güzel olur. Çünkü bunlar, konu içeriği itibariyle ''boş mesajlar'' atılması düşük ihtimal olan konular.
Bir de geyik bölümünde Digimonla alakalı çok konu var. Son Harften digimon İsmi türetmece, En Sevdiğiniz Digimon gibi. Bunlar güzel konular ama asıl yerine yani Digimon Muhabbeti bölümüne taşınması daha iyi olur. Şimdilik bu kadar.
Aslında geyik bölümünü tamamen kaldırmadan bazı sınırlandırmalar getirebiliriz. Misal herhangi bir geyik başlığına haftada en fazla bir kez mesaj atılma kuralı getirilsin. Birden fazla mesaj atanlara -rep verilsin. İnatla atmaya devam ederlerse ceza verilsin. İlla geyik başlıkları silinecekse, altta koyduğum başlıklar silinmezse güzel olur. Çünkü bunlar, konu içeriği itibariyle ''boş mesajlar'' atılması düşük ihtimal olan konular.
Bir de geyik bölümünde Digimonla alakalı çok konu var. Son Harften digimon İsmi türetmece, En Sevdiğiniz Digimon gibi. Bunlar güzel konular ama asıl yerine yani Digimon Muhabbeti bölümüne taşınması daha iyi olur. Şimdilik bu kadar.
Kesinlikle senden beklendiği gibi çok mantıklı bir giriş
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
Black'e katılıyorum Olabilecek EN DOĞRU espiti yapmışsın herzamanki gibi
Bence sadece o bölümü kilitleyelim.Eğer silersek tüm herkesin mesajı ve konusu gider.Bu da anlaşmazlıklara yol açabilir.Bence en iyisi kilitlemek.Admin dışındaki hiç kimse mesaj yazamaz o zaman.
Geyik Bölümünün kilitlenmesi söz konusu bile olamaz.Olabilecek tek şey forum oyunlarının yasaklanmasıdır ve bu durumda ya konu kilitlenir yada silinir.