Evet arkadaşlar bunu yazıyorum çünkü durumumuz gerçekten kötüye gidiyor. Foruma bir giriyorum tek yeni mesaj Geyik Bölümünde. Digimon forumunda Geyik kısmının Digimon'la alakalı bölümlerden daha aktif olması oldukça aşağılayıcı bir durum. Hepimiz için... Buna herkesin dikkat etmesi gerekiyor. Bu gidişle yeni üyeler bile digimonu tanıyamadan Geyik kısmında buluşmaya başlayacak. (İnanın bana oluyor bu daha önce şahit oldum...) Burada Digimon için toplandık ama şimdi onu kenaa mı atıyoruz? FOrum olarak hepimizin uyanması ve Geyik Bölümün'ün değil Digimon ile ilgili kısımların ESAS KONU olduğunu unutmamalıyız. Herkesten kişisel olarak hepimizin burada kalabilmesi için rica ediyorum ki buna dikkat gösterelim.
Yazar
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
O zaman Geyik Bölümüne Duyuru yapalım... Geryik Bölümüne Forum Oyunu açmak yasaktır diye... "Yazmadan Önce Burayı Okumazsanız Konunuz Silinir" gibi bir başlık açabiliriz oraya...
En son War-Greymon tarafından Cuma 28 Ocak 2011, 21:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
O zaman Geyik Bölümüne Duyuru yapalım... Geryik Bölümüne Forum Oyunu açmak yasaktır diye... "Yazmadan Önce Burayı Okumazsanız Konunuz **" gibi bir başlık açabiliriz oraya...
katılıyorum ama çoğu kişi bu tür başlıkları okumuyor
Examon Digimon Eğitmeni
silmek filan geçici çözüm yeni şeyler bulmalıyız bence çoğu üye digimonla ilgili farklı birşey bulamadığı için sohbete yöneliyor yeni şeyler bulmalıyız bence
Examon Digimon Eğitmeni
Arkadaşlar digimonlarla ilgili bir çok yeni şey yapabilirsiniz.Mesela bir etkinlik düzenleyin.Yani böyle bir etkinlik olabilir.Farklı digimonları kimeramon gibi yapabiliriz.Başka digimonların kollarını bacaklarını değiştirip(sprite edit) foruma koyabiliriz.Ondan başka ne yapabiliriz...Hmm...Tamer şekillerini değiştirebiliriz.Eğer takato veya taichi türkiyede olsaydı saçı sakalı ne halde olurdu gibi
Examon Digimon Eğitmeni
geyik bölümünde başlık açma yetkisi sadece modlara ve deneme modlara verilsin bence. böylece gereksiz başlıklar açılmamış ve amacından sapanları kontrol etmek kolaylaşmış olur.
duyurular demek istedin sanırım. her ne olursa olsun serbestçe konuşulabilecek bir bölümün kullanıcılara emanet edilmesine karşıyım. bu forumun yaş ortalaması 10-11. bu yaşlarda ki insanlar internetten gördükleri her şeye inanabilir ve paylaşabilir. böyle bir durum ortadayken onlara serbestçe konuşabilecekleri istedikleri gibi başlık açabilecekleri bir platform vermek forumun amacından sapmak gibi geliyor bana.
her bölüm mü? sanırım ben kendimi iyi ifade edemiyorum. benim önerim sadece o bölümde başlık açılmasını üyelere kapatmak. orada açılan başlıklara yönelmelerini sağlamak