DigimonTR forumunu çok başarılı buluyorum ama iyi bir temaya ihtiyacı var.Bunun için Mert12 ile öm ile anlaşıldı ve www.turkdesign.forum.st ekibi olarak artık DigimonTR'nin temasını yapacağız.Bizi tanımanız için size ufak bir tanıtım yapacağım;
Alıntı :
Merhaba Arkadaşlar, Bu forumu "Yetkinforum Forumları"için tema hizmeti vermek amacıyla kurduk ve bu hizmeti hiçbir ücret karşılığı almadan,ücretsiz olarak yapıyoruz.Bunun yanında "Grafik Destek" "Grafik Programları Destek" "Oyun Programları Destek"gibi bölümlerimizde var.Ama ağırlıklı olarak tema dizaynına yönelik bir forumuz.İlk başta da söylediğim gibi forum amacımız hiçbir ücret karşılığı olmadan tema hizmeti yapmak ve herkesin memnun olmasını sağlamak.
Bizden nasıl tema isteyebilirsiniz; Çok kolay.Forum adresimize girerek "İletişim"'den veya forumumuzda bulunan "Tema İstek"bölümünden tema isteyebilirsiniz.
Amacımız; Yetkinforum forumları için ücretsiz tema hizmeti vermek.
Not: Bu adresler hiçbir reklam amacı gütmeden,sadece ne kadar denli çalıştığımızı göstermek için konulmuştur.
Sizden İstediğimiz; Sizden istediğimiz "Forum teması"yapılırken forum bannerimizi forumunuza koymak ve yaptığımız temanın ufak bir bölümünde imzamızın bulunması ve bu imzayı silmemenizi rica ediyoruz...
Temayı yapmaya başladık.En az 2 hafta içinde yeni bir Digimon TR ile tanışacaksınız...
En son Mutlu tarafından Perş. 18 Kas. 2010, 19:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yazar
Doğru Çok Az Karakter Var..Bizim Logo Eskidi Ve Aciilen Bunun Gibi Bir Logoya İhtiyac Var Logo Yarışması Yapmıştık Fakat Logoların Hiçbiri Güzel Durmadı ! Daha Renkli Ve Göze Çarpan Bir Logo Bekliyorum
Daha iyisi olucak zaten.
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Ben de umuyorum. Umut Tılsımına sıkıca tutunduk! XD İnşallah güzel bir şey olur. Ama sakın şu anki logo gibi renkleri değiştirmeyin. Orjinal kalması daha iyi.
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan