| Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? | |
|
+3Erginksk taichi kamiya ShineGreymon 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ShineGreymon In Trainig(Eğitim Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 219 Kayıt tarihi : 04/11/10 Yaş : 30 Nereden : Masaru'nun Digivice'dan bağlanıyorum.Ey dünyalı beni duyuyor musun?
| Konu: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? C.tesi 20 Kas. 2010, 18:18 | |
| Evet arkadaşlar sorumuz açık.Ben bir rpg sitesi açsaydım bu siteden hangi üyeler oynardı.Eğer 25 kişiden fazla oyuncu çıkarsa hemen bir RP sitesi kurmayı planlıyorum.Tabii reklam amaçlı değil.Bu siteye ait olan RP'yide bırakmamak şartıyla | |
|
| |
taichi kamiya Rookie(Çocuk Seviye)
Mesaj Sayısı : 105 Kayıt tarihi : 26/09/10 Yaş : 32 Nereden : DİGİ WORLD / İSTANBUL
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? C.tesi 20 Kas. 2010, 18:21 | |
| rpg yi çözdüm artık ben gelirdim | |
|
| |
Erginksk Profesyonel Digimoncu
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? C.tesi 20 Kas. 2010, 18:56 | |
| ben kesin gelirim | |
|
| |
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? C.tesi 20 Kas. 2010, 19:38 | |
| ZATEN BOYLE BIR SITEMIZ VARDIR ISTEYNELER GELEBILIR | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 219 Kayıt tarihi : 04/11/10 Yaş : 30 Nereden : Masaru'nun Digivice'dan bağlanıyorum.Ey dünyalı beni duyuyor musun?
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? C.tesi 20 Kas. 2010, 19:39 | |
| Bağırmana gerek yoktu :S Ortak bir site olsun istemiştim.Orda admin yokken benim sitemde.Ben yokken ise diğer sitede oynanırdı.Moderator'de alacaktım.Ama istemiyorsan konuyu kilitleyip çöpe taşıyabilirsiniz. | |
|
| |
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? C.tesi 20 Kas. 2010, 21:06 | |
| Öyle değil ama izinsiz kendi sitenin reklamını yapmak yasak zaten. Bu konuyu açman demek bu siteyi kendi sitene adam almak için kullanmışsın demek (Forumlarda Öyle Sayılır) O yüzden böyle dikkatsizlikler yapmayalım. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? Paz 21 Kas. 2010, 12:25 | |
| - ShineGreymon demiş ki:
- Bağırmana gerek yoktu :S Ortak bir site olsun istemiştim.Orda admin yokken benim sitemde.Ben yokken ise diğer sitede oynanırdı.Moderator'de alacaktım.Ama istemiyorsan konuyu kilitleyip çöpe taşıyabilirsiniz.
- War-Greymon demiş ki:
- Öyle değil ama izinsiz kendi sitenin reklamını yapmak yasak zaten. Bu konuyu açman demek bu siteyi kendi sitene adam almak için kullanmışsın demek (Forumlarda Öyle Sayılır) O yüzden böyle dikkatsizlikler yapmayalım.
Büyülttüğüm kısmı okumadan geçmeyin lütfen | |
|
| |
Digimon_Gabumon Champion(Yetişkinlik Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 250 Kayıt tarihi : 21/08/10 Yaş : 28 Nereden : medine
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? Paz 21 Kas. 2010, 14:46 | |
| ben gelemeyebilirim. | |
|
| |
Examon Digimon Eğitmeni
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? Paz 21 Kas. 2010, 17:13 | |
| Evet okudum orayı Ama yine de farketmez insanlar kendi sitelerine daha çok girer | |
|
| |
Kari, Princess of Light Baby(Bebek Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 21/11/10 Yaş : 26 Nereden : İstanbul/Türkiye
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? Paz 21 Kas. 2010, 17:18 | |
| Belki. Hoşuma giden bir şey olursa. | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? Paz 21 Kas. 2010, 18:35 | |
| Şuanda siteyi açmış bulunuyorum.İsteyenler MSN veya PM yardımıyla bana ulaşabilirler. | |
|
| |
Examon Digimon Eğitmeni
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? Paz 21 Kas. 2010, 20:35 | |
| Biz ne diyoruz o ne diyor :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? Ptsi 22 Kas. 2010, 15:02 | |
| Kardeş Anlamıyorsun Sanırım burası site tanıtma bölümü deil bizim ait rpg var siteyi tanıtacaksan başka sitlerde tanıtabilirsin Son Uyarım ! | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? Salı 23 Kas. 2010, 11:35 | |
| Adres falan koymadım.Ayrıca sitenize sitemin adresini koymadım.O yüzden reklam sayılmaz.Hem benim sitem bir rpg sitesi forum sitesi değil ki.Ayrıca sizin rpg ile kimse ilgilenmiyor :S | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? Salı 23 Kas. 2010, 15:56 | |
| onla ilgilenen var ama aktif sayısı az (okul vb.) Ayrıca ÖM ulaşabilirler demişin yani reklam yapacan ÖM Atana | |
|
| |
| Konu: Geri: Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? Salı 23 Kas. 2010, 18:10 | |
| Msn'den yazarsam bişey farkeder mi?Ayrıca seninlede konuşmak istediklerim var adaş | |
|
| |
| Bir Digimon RP'si açsam kimler katılır? | |
|