Konu: Eski Karakterlerin Geri Dönüşü. C.tesi 29 Ekim 2011, 15:19
Konunun ilk mesajı :
Şu sıralar forumlarda bir resim dolanmakta, Japoncamız olmadığından mütevellit yazıların içeriği hakkında bir bilgimiz yok, ama atılan iddialar eğer doğruysa, eski sezonların baş karakterleri yeni sezonda da karşımıza çıkabilir. Bakalım ilerleyen bölümlerde görecez.
Konu: Geri: Eski Karakterlerin Geri Dönüşü. Paz 08 Ocak 2012, 22:16
54. bölümden sonra "Xros Wars 2" olarak geçtiğinden toplamda 7 oluyor. İlk 54 bölüm 6. sezon, bir kaç hafta sonra başlayan 7. sezon, yani şu an 7. sezon yayınlanmakta. Adventure 2 gibi düşünebilirsin. O da hemen Adventure 1 bittiği gibi başlamıştı.
Sphynxinator
Konu: Geri: Eski Karakterlerin Geri Dönüşü. Ptsi 09 Ocak 2012, 11:10
O kadarını anladım canım. Aman Psychemon'un gelişimi kötü bence, ben de Gururumon olcak sanıyodum.
BlackWargreymon
Konu: Geri: Eski Karakterlerin Geri Dönüşü. C.tesi 03 Mart 2012, 18:44
Ve gerçek oldu bu haftaki bölümde Taichi ve Masaru, WaGreymon ve ShineGreymon ile birlikte geliyor çok heyecanlıyım
soniczeki Mega(Son Seviye)
Mesaj Sayısı : 774 Kayıt tarihi : 26/08/10 Yaş : 34 Nereden : Çocukluktan Digimon Fanı
Konu: Geri: Eski Karakterlerin Geri Dönüşü. C.tesi 03 Mart 2012, 21:26
BlackWargreymon demiş ki:
Ve gerçek oldu bu haftaki bölümde Taichi ve Masaru, WaGreymon ve ShineGreymon ile birlikte geliyor çok heyecanlıyım
Aynen yarın uyumucam izlemek için bana link versene nerden izleyebilirim canlı?
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
Konu: Geri: Eski Karakterlerin Geri Dönüşü. Cuma 16 Mart 2012, 16:11
Bİ TAİCHİ GÖRDÜM SANKİ 0_o Aha Bi MASARU!! O_O
Shinegreymon ve Wargreymon yanyana! OMG!!!
Allah'ım hayallerim gerçek oluyor bütün sezonları izlemiş biri olarak en çok dilediğim şey buydu hep bunun hayali ile yaşadım işte gerçek oluyor! İzlemeyi bırkamıştım bunun haberi ile daldım ve yetiştim. Haftaya HERKES TOPLANIYOR!!