bess1ktass yani namı değer imagination adlı şahıs.. forumlarının reklamını yaparak ve argo kelime kullanıp kendini zavallı duruma düşürdüğü için süresiz olarak banlanmıştır. Bu Şahıs'ı kısaca tanımış olursak bizim üzerimizden facebook sayfası açıp büyüterek forum sitesnin reklamını yapmaya calısmak emek hırsızlıgı yapmaktan dolayı ve sonrada kendini bilmez tavırlar sergilediği için insandışı bi varlık olduğunu kanıtlamıştır. Bu insanlar mağlsef hala içimizdeler.Fakat bu olaylar bizi yüceltir. Bu forum asla kapanmayacak kapansa bile yetkinforum kapatır oda düşük bi ihtimal çünkü hitli bir sayfa kapanırsada öyle yeniden açmasını biliriz ..
Kısaca artık içimden cok sövdüğüm bu şahısı sadece engellemekle kalmayıp bi güzel dövmek isterdim açıkcası neyse süresiz banlandı .
Mototuku Mega(Son Seviye)
Mesaj Sayısı : 866 Kayıt tarihi : 20/09/09 Yaş : 27 Nereden : Demon's Castle
Hadi be eğlenceyi kaçırmışım. Neyse artık, vatandaş gitsin kendi forumunda mermiye kafa atan üyeleriyle 2. mesajda bitirilen hikayeler yazsın, ilkokul mezunu üyelerinin desteği ile.
Özenti başlıkları çoğalmış bu arada. Hatta Digi-Mazagin olayı direkt araklama. Bilseydim patentini alırdım yeminle. Ve forumda tartıştığımız bazı şeyleri kendileri uygulamaya kalıyor. Misal twitter adreslerini tekrar aktifleştirme çabaları falan. Olum özentilikte bir yere kadar olmalı.
En son Akherousia tarafından Paz 23 Eyl. 2012, 08:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Gördüm ve çok tırstım bence sığınaklara kaçalım. Kendilerinin yapacağı en fazla olur olmadık yerlere içerisinde sitemizin ne kadar müthiş bir yer olduğuna dair sevgi dolu mesajlar yazan konular açmak olacaktır. Çay içmeye de bekleriz.
MeTaLGaRuRuMoN Profesyonel Digimoncu
Mesaj Sayısı : 4000 Kayıt tarihi : 24/07/09 Yaş : 29 Nereden : Denizli
Gelecekleri varsa görecekleride var mert sana tavsiyem üyelere onay olayı koy sen veya mod onaylamadan üye olamasınlar veya mesaj yazamasınlar yeni üyeler:d hahhahahah
MeTaLGaRuRuMoN Profesyonel Digimoncu
Mesaj Sayısı : 4000 Kayıt tarihi : 24/07/09 Yaş : 29 Nereden : Denizli
ahahaha güldüm buna bir müddet onay olabilir tabi üyelik onayı bencede hiçbirşey yapamazlar yetkinforum koskoca bir şirket nerdeyse.. böyle ilkokullarla hiçbirşey yapamazlar
Erginksk Profesyonel Digimoncu
Mesajlarını okurken güldüm ve Mert'in yorumunu cidden beğendim Napalım biraz olgunlaşması ve olayları küfür ederek, kötüleyerek çözemeyeceğini öğrenmesi dileği ile
Bence bunlar 4k hitli bir facebook sayfasınla kendilerini birsey sanmışlar onun için böle sözler sölemeleri normal=) Ben sizin hadi eder herkes 10 tane begendirme yapmazsa video eklemem dediğiniz günleri bilirim. Bakalım imagination Hackleye bilecek mi =)
Şimdi neler yazasım varda seviye farkını korumak için susuyorum. Böyle adamlar niye bizi bulur ki Yemin ediyorum sivrisinek gibi herif. Bizden beslendi beslendi büyüdü büyüdü şimdi de başımızı şişiriyor... Şöyle eline aldığın kalın kış terliğiyle pestilini çıkarana kadar vurmak da geliyor içimden. Yüzsüzlük mü dersiniz ikiyüzlülük mü orasını ben bilmem ama umarım bizden uzak durur.
Ayrıca 2-3 şey daha söylemek istiyorum. O kendisinin "muhteşem" sayfasının üyelerinden kaç tanesi aktif acaba? Kaç tanesi sadece bir kere beğen'e basıp daha da yüzüne bakmadı sayfasının. Kaç tanesi sayfaya üye olmuş çoluk çocuğun annesi-babası-ablası-kardeşi vs. vs. O sayfada adam gibi digimoncu yok. Zeki Abi hariç.
Çalıntı bir forum sitesi kurup, forumlarımızı kopyalayıp, fikirlerimizi kopyalayıp 200'ü geçmeyen aktif üyeleriyle o forumda fikirleri tükenene kadar oturup birbirlerine masal okusunlar.
Hacklemekten mi bahsetmiş? Nerelerimle güldüm siz düşünün. Mert, forumun yedekleme mi ne öle bişeyini alıyordu eskiden. Onu tekrar alabilir. Ama mesela ben bunu tamamen attım Yada yanlış hatırlıyorum yedekleme diye bişey olmasın. Zaten buradaki adamların hepsi ESASLI DİGİMONCU. Aynı anda sayfanın da forumun da kapandığını düşünelim. Kim daha çabuk toparlanır? O çok övündüğü üye sayısına kavuşabilir mi bidaha? Bizim de foruma hiç yazmamış üyelerimiz olduğu doğru ama şu durumda biz onları üye saymıyoruz zaten. Şu sıralar maksimum 20 kişilik bir forumuz. Arkadaşımızın baktığı açıyla görmek zor olsa da onun da en fazla bir bu kadar digimonu gerçekten seven adamı var. Ha, eş-dost-yalaka felanları varsa bilemem.
BİZ DİGİMONA VE FORUMUMUZA GERÇEKTEN BAĞLIYIZ VE NE YAPARSA YAPSIN YIKILMAMIZA O ŞAHSİYET SEBEP OLMAYACAK. DİĞER TARAFTAN EĞER KENDİSİNİN DURUMU KÖTÜYE GİDERSE İŞTE O ZAMAN SUDAN ÇIKMIŞ BİR BALIK GİBİ DEBELENECEK.
Yaşasın Digimon TR!!
(Acayip gaza geldim beyler kusura bakmayın )
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
çok iyi açıklamıştım. zaten site hacklenme gibi bi olay söz konusu olamaz.. Ben yeni bir msn adresi alıp hepinizi eklemeyi düşünüyorum tekrardan allah korusun birşey olursa ordan haberleşiriz. Forumun tema yedeğini almıştım kenarda duruyor yani sorun yok o bakımdan
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul