DigimonTR Forum
imagination ( bess1ktass ) - Sayfa 2 Images10
DigimonTR Forum
imagination ( bess1ktass ) - Sayfa 2 Images10

DigimonTR Forum

Digimon TR - Türkiye'nin En BÜYÜK Digimon Forumu

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

imagination ( bess1ktass )

+8
guilmon
Erginksk
Osmen
Cezaqolk
Akherousia
MeTaLGaRuRuMoN
Mototuku
MERT12
12 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
MERT12
Digital Dünya Sahibi
Digital Dünya Sahibi
MERT12

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2437
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 07/04/09
Nereden Nereden : Digital Dünyadan

imagination ( bess1ktass ) - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: imagination ( bess1ktass )   imagination ( bess1ktass ) - Sayfa 2 Icon_minitimeC.tesi 22 Eyl. 2012, 16:51

Konunun ilk mesajı :

bess1ktass yani namı değer imagination adlı şahıs.. forumlarının reklamını yaparak ve argo kelime kullanıp kendini zavallı duruma düşürdüğü için süresiz olarak banlanmıştır. Bu Şahıs'ı kısaca tanımış olursak bizim üzerimizden facebook sayfası açıp büyüterek forum sitesnin reklamını yapmaya calısmak emek hırsızlıgı yapmaktan dolayı ve sonrada kendini bilmez tavırlar sergilediği için insandışı bi varlık olduğunu kanıtlamıştır. Bu insanlar mağlsef hala içimizdeler.Fakat bu olaylar bizi yüceltir. Bu forum asla kapanmayacak kapansa bile yetkinforum kapatır oda düşük bi ihtimal çünkü hitli bir sayfa kapanırsada öyle yeniden açmasını biliriz ..

Kısaca artık içimden cok sövdüğüm bu şahısı sadece engellemekle kalmayıp bi güzel dövmek isterdim açıkcası bounce neyse süresiz banlandı .
https://digimontr.yetkinforum.com

YazarMesaj
Sphynxinator
Grafiker
Grafiker
Sphynxinator

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 529
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 22/11/09
Yaş Yaş : 30
Nereden Nereden : Antalya

MesajKonu: Geri: imagination ( bess1ktass )   imagination ( bess1ktass ) - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 01 Ekim 2012, 19:58

Ben de üyeyim. Very Happy Beni takmayınca sinirlenmiyorum ama. Very Happy Ben de adamdan saymıyom sonuçta kendimi. Very Happy
Akherousia
Digimon Eğitmeni
Digimon Eğitmeni
Akherousia

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 2158
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 11/07/09

MesajKonu: Geri: imagination ( bess1ktass )   imagination ( bess1ktass ) - Sayfa 2 Icon_minitimePtsi 01 Ekim 2012, 21:21

Vay arkadaş herkes hacker olmuş ya. Very Happy Bu kadar potansiyeliniz varsa bari gidin bilişim falan okuyun işe yarar ilerde. Very Happy Tabii yine de önlemi almak lazım. Very Happy
Mototuku
Mega(Son Seviye)
Mega(Son Seviye)
Mototuku

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 866
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 20/09/09
Yaş Yaş : 27
Nereden Nereden : Demon's Castle

MesajKonu: Geri: imagination ( bess1ktass )   imagination ( bess1ktass ) - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 02 Ekim 2012, 14:46

Osmen demiş ki:
Examon demiş ki:
O sayfada adam gibi digimoncu yok. Zeki Abi hariç.

Konoyaroooooooo Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Birine cidden başlıcam bu yüzden yav lan bende o sayfaya arada giriyorum diye kac kez dicem beni adamdan saymıyonuzmu leannnnn

Harbiden darılıyorum bu 3 den fazla oldu Razz Crying or Very sad

Büyük ihtimalle sayfa yöneticilerine ithafen bu sözü söylemiştir. Ben de sayfadayım ne yapalım yani? Alınmana hiç gerek yok diye düşünüyorum Very Happy Very Happy Very Happy
http://digiblast.tr.gg/
Examon
Digimon Eğitmeni
Digimon Eğitmeni
Examon

Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 5061
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 27/02/10
Yaş Yaş : 28
Nereden Nereden : İstanbul

MesajKonu: Geri: imagination ( bess1ktass )   imagination ( bess1ktass ) - Sayfa 2 Icon_minitimeSalı 02 Ekim 2012, 16:09

Sayfayı beğenmiş olmak o sayfadan biri olmak anlamına gelmiyor :/

Sayfa benim de beğeni listemde yaptığı paylaşımları ben de görüyorum şimdi ben kendime mi laf atıyorum? Onlardan olmak derken kastettiğim "Sayfamız en iyisi" ve "Digimon TR ölsün" tarzında çocukça düşüncelere sahip arkadaşlar... Smile

imagination ( bess1ktass )
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Selamun Aleykum ! ! ! [ Imaqination ] bess1ktass