Arkadaşlar, sizce temamız çok açık renkli değil mi? Yani arkaplan bembeyaz olacağına çok koyu ve grimsi bir mavi olsa daha iyi olmaz mı? Yani koyu bir renk olsun site. Yeşil de olabilir. Fikirlerinizi bekliyorum. Ona göre buton falan yapıcam da... Arkaplana da 010101 şeklinde bir resim koyduk mu çok güzel olur. İsterseniz onu gif şeklinde de yaparım da o zaman çok kasar gerçi.
Tamam o zaman şimdilik bu arkaplan dursun, belki sonra daha ilginç bir arkaplan aklıma gelirse onu koyarız. Bir de ben aslında şu beyaz yerleri koyu gri yapmanın iyi olacağını düşünüyordum. Öyle yapınca o simgeler daha çok dikkat çekici olur. Kırmızı yapmak gereksiz çünkü o da çok göz yorar. Böyle sade olması daha iyi değil mi? Ama isterseniz yaparım.
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Ben aslında siyah bir tema düşünüyordum. Denesek olmaz mı?
Bunun yerine bu:
Bunun yerine bu:
Bunun yerine de bu:
Ayrıca sitedeki renkler değişse nasıl olur acaba? Beyaz çok göz yoruyor. Ben renkleri şöyle düşündüm:
Resmin kalitesi bozuldu ama renkler hakkında bilgilendirir en azından resim. Eğer koyu renkte de sönük kalırsa yeni mesaj simgesi, o zaman değiştiririm.
Spread Kötü Digimon
Mesaj Sayısı : 536 Kayıt tarihi : 05/07/10 Yaş : 27 Nereden : İzmir
Bari şu başlıkların arkaplanındaki renkleri de sarı yerine mavi yapsaydın. Bi de kenar çizgisi kırmızı olmuş, ora da mavi olsa keşke(kenarlara dikkatli bakın, kırmızı bir çizgi var). Bi de üzerinde Digimon resmi olan şey düzensiz olmuş da neyse düzeltiriz galiba onları sonra. Eğer tema böyle kalacaksa, sevdiyseniz diğer tuşları da yapıcam.
Şöyle olsa nasıl olur. Yeni mesaj var logosu gif formatında yapsak. O soluk renkten orijinal haline gider gelir. =P Daha dikkat çekici olabilir, bakalım ne yazılmış oraya denilebilir. =P
Tamam onu da denerim. Bence de böyle daha güzel oldu. Digimon'a çok uydu bu renkler. Bu arada DigimonTR, şu küçük olanını niye koymadın anlamadım? Bunu:
Bunu da koysaydın daha güzel olurdu. İki çeşit başlık resmi var çünkü. Denedin de güzel mi olmadı?
Flood için özür. Şunları yapmıştım da, pek beğenmedim ben şahsen. Çok özgün çalışma olmadı. Eğer beğenirseniz koyalım, beğenmezseniz nasıl bir şey istiyorsunuz öneride bulunun, ona göre yenilerini yapayım.
"İleti" tuşu, profilde görünen New Post'un yerine gelecek tuş bu arada.
Bu butonlar çok küçük diye fazla karıştırmak istemedim. Diğer şeyleri Digimon'la alakalı yapıcam(Logonun altındaki tuşları, rütbe resimlerini falan mesela).
Şuan "Yeni Konu" "Cevap Yaz" "Düzenle" "Alıntı" butonlarının resmi var ve digimonla alakalı hoş resimler bende progam olugunda yapmıştım.Digimonla alakalı olursa iyi olur bu söylediklerimi yapmasanda olur
Şuan "Yeni Konu" "Cevap Yaz" "Düzenle" "Alıntı" butonlarının resmi var ve digimonla alakalı hoş resimler bende progam olugunda yapmıştım.Digimonla alakalı olursa iyi olur bu söylediklerimi yapmasanda olur
Peki diğerlerini beğenmedin mi?
Aaa nickim sarı olmuş. Ne güzel. İlk defa bi sarı nickim oluyo. Daha doğrusu okru sarı. Bu aklımda bulunsun. Neyse, bence de 2. sıradakileri koy çünkü onların Digimon'lu olmasına gerek yok zaten. Yazıları bile zor sığdırdım onlara. Diğerlerini de yaratıcılığım gelirse yapıcam bir şeyler, severseniz koyarsınız. Zaten bi Digimon sitesini güzelleştirmek bana görev gibi geliyo nedense. Digimon bunları hak ediyor.
MeTaLGaRuRuMoN Profesyonel Digimoncu
Mesaj Sayısı : 4000 Kayıt tarihi : 24/07/09 Yaş : 29 Nereden : Denizli