Arkadaşlar, sizce temamız çok açık renkli değil mi? Yani arkaplan bembeyaz olacağına çok koyu ve grimsi bir mavi olsa daha iyi olmaz mı? Yani koyu bir renk olsun site. Yeşil de olabilir. Fikirlerinizi bekliyorum. Ona göre buton falan yapıcam da... Arkaplana da 010101 şeklinde bir resim koyduk mu çok güzel olur. İsterseniz onu gif şeklinde de yaparım da o zaman çok kasar gerçi.
Aa, E-Postayı görmemişim. Hatta'yı şimdi yapmayı planlıyordum. Sil derken de şu çarpı işaretinden mi söz ediyosun. Şimdilik güzel işte o simge. Hem o sil butonu diğerleri gibi olması gerekmiyor mu "alıntı"daki gibi mesela. IP adresi resmini de görmedim, gösterirsen iyi olur. Bi fikrim olur nasıl olduğu hakkında en azından.
Bi de hatta yazmak yerine çevrimiçi yazıcam, daha iyi olmaz mı?
Ya da tamam hatta yazıyorum. Hatta olmayan için ne yazsam acaba?
MERT12 Digital Dünya Sahibi
Mesaj Sayısı : 2437 Kayıt tarihi : 07/04/09 Nereden : Digital Dünyadan
Bir şey daha sorucam, başlıkta 7 tane tuş var ya, yeni mesaj gelince 8 tane mi tuş oluyordu? Yeni mesaj gelince "özel mesajlar" tuşu "yeni mesaj var" tuşuna dönse olmuyor mu? Ona göre yapıcam da yani 3 boyutlu tuşu.
Üç boyutlu bi resim yapıyorum da, sizce Digimon olarak hangisini koyayım? 3 boyutluya 3 boyutlu resim konulur derseniz Digimon Battle resimlerini kullanıcam. Yoksa Dawn/Dusk'taki hareketli resimleri koyucam.
Digimon Battle:
Digimon Dawn/Dusk:
Oh çalışmam bitti sonunda. Digimon World DS grafiklerini kullandım. Umarım beğenirsiniz, bir hata yoktur ve sitenin işine yarar. Çünkü bayağı uğraştım ve küçük hataları düzeltmem uzun sürebilir.