Yazar | Mesaj |
---|
mukak Ultimate(Mükemmel Seviye)
Mesaj Sayısı : 567 Kayıt tarihi : 16/02/10 Yaş : 32 Nereden : BALIKESİR
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Salı 11 Mayıs 2010, 13:39 | |
| - Akherousia demiş ki:
- Yeni serinin Temmuz sonunda figürlerinin ve oyununun satışa çıkması planlanıyormuş.
Buradan bir dipnotçuk vereyim. Digimon ülkemizde yayınlanmadan önce, oyuncakları ve oyunları gelmişti. 6.sezon oyuncakları ve oyunu türkiye ye mi gelecek? Eğer pc oyunu olucaksa bu dvd kaliteli oyunlar gibi olmalı...ayrıca bütün sezonları içersin.(ne iyi olur.)Düşünsenize bir animedeki maceraların aynısını pc de oynandığını.Ya inşallah böyle olur oyunu. | |
|
| |
Akherousia Digimon Eğitmeni
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Salı 11 Mayıs 2010, 14:02 | |
| Digimon ilk sezon yayınlanmadan önce, ülkemizde oyuncaklarıyla oyunları satılıyordu. Bu satışlardan sonra animesi yayınlandı. Eğer altıncı sezona bağlı yapılan bu yeni oyunlar ve figürler tekrar buralarda satışa çıkarsa, ardından Digimon'un tekrar yayınlanma ihtimali olabilir. Tarih tekerrür eder. =P Etmelide! Dediğin gibi oyun çıkaran şirketler var. Animenin birebir aynısını oyuna koyuyorlar. İnş. bu oyunda dediğin gibi olur. İlk iki sezonda böyle bir oyun çıksa ne oynanırdı ha. Şahsi olarak Angemon'la Devimon'u delik deşik etmek isterdim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Salı 11 Mayıs 2010, 16:47 | |
| hahah bende çok isterdim. | |
|
| |
SHis Champion(Yetişkinlik Seviyesi)
Mesaj Sayısı : 264 Kayıt tarihi : 20/04/10 Yaş : 31 Nereden : ESkişehir
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Salı 11 Mayıs 2010, 17:05 | |
| inşallah kanal d show star gibi kanallar alır digimonun hakkını digitürk falan almaz yoksa pokemon gibi olur pokemonda digitürkte yayınlanıyor | |
|
| |
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Salı 11 Mayıs 2010, 18:54 | |
| - Akherousia demiş ki:
- Digimon ilk sezon yayınlanmadan önce, ülkemizde oyuncaklarıyla oyunları satılıyordu. Bu satışlardan sonra animesi yayınlandı. Eğer altıncı sezona bağlı yapılan bu yeni oyunlar ve figürler tekrar buralarda satışa çıkarsa, ardından Digimon'un tekrar yayınlanma ihtimali olabilir. Tarih tekerrür eder. =P Etmelide!
Dediğin gibi oyun çıkaran şirketler var. Animenin birebir aynısını oyuna koyuyorlar. İnş. bu oyunda dediğin gibi olur. İlk iki sezonda böyle bir oyun çıksa ne oynanırdı ha. Şahsi olarak Angemon'la Devimon'u delik deşik etmek isterdim. Ben de War Greymon'la Metal Seadramon'u parçalamak isterdim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Salı 11 Mayıs 2010, 19:26 | |
| Yabancı sitelerde dönen haberlere göre serinin yönetmeni Koichi Mashimo denilen elemanmış. Tabii bu kesin bir bilgi değil, sadece söylenti. Kim la bu Koichi Mashimo diyenler için geliyor. http://myanimelist.net/people/5094/Koichi_Mashimo Kendisinin daha önce yönetmenlik yaptığı animeleri buradan görebilirsiniz. Bu adamın yönetmenlik yaptığı animelerden Blade Of the Immortal'ı ve Murder Princess'i izlemiştim. (Gerçi Murder Princess'in yönetmeni değil ama çaktırmayın. ) Yönettiği Blade Of the Immortal çok iyi olmasa güzel animeydi. Bildiğiniz samuraylı animelerden. .hack serini izlemedim ama bir aralar çok duymuştum adını. Sanırım online bir oyundan uyarlamaymış. Robin Hood'da daha bir iki ay öncesine kadar kanal7'de oynamıştı. | |
|
| |
Examon Digimon Eğitmeni
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Salı 11 Mayıs 2010, 20:19 | |
| İyi bilgi. Yakından takip etmek isteyenler için süper bir haber... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Çarş. 12 Mayıs 2010, 14:19 | |
| Ben de War Greymon'la Metal Seadramon'u parçalamak isterdim. [/quote] Etemonu,Devimonu,hele Vandemonu,he birde karanlık ustaları indirmek isterdim.Uff bee...Harika bir şey olurdu.... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Çarş. 12 Mayıs 2010, 14:24 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Ptsi 17 Mayıs 2010, 07:55 | |
| Digimon resmi sitesinde, Digimon Ansiklopedisi kısmına yeni Digimon'lar eklemişler. Üşenmezsem bir ara paylaşıcam onları. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Ptsi 17 Mayıs 2010, 14:16 | |
| - Akherousia demiş ki:
- Digimon resmi sitesinde, Digimon Ansiklopedisi kısmına yeni Digimon'lar eklemişler. Üşenmezsem bir ara paylaşıcam onları.
herhalde 6.sezonla ilgili olsa gerek.çünkü eklenen digimonlar 5sezonda olabilecek digimonlar.(yani digimon uydurup ekleyemeyeceklerine göre...) bir ara eklersen sevinirim.teşekkürler... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Ptsi 17 Mayıs 2010, 15:22 | |
| Bazıları daha önce gördüğüm Digimonlar, bazılarınıda hiç görmedim. Onları uydurmuş olabilirler, ya da altıncı sezon için özel tasarlamışlardır. Seri başlayınca anlaşılır. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Ptsi 17 Mayıs 2010, 19:02 | |
| ya ben daha 2.sezonu doğru dürüst bilmezken 6.sezon çıktı inşallah bütün sezonları izleyebilirim:( | |
|
| |
Examon Digimon Eğitmeni
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Ptsi 17 Mayıs 2010, 19:05 | |
| - Alıntı :
- Bazıları daha önce gördüğüm Digimonlar, bazılarınıda hiç görmedim. Onları uydurmuş olabilirler, ya da altıncı sezon için özel tasarlamışlardır. Seri başlayınca anlaşılır.
Ama ben hepsini gördüm (biri hariç) | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Ptsi 17 Mayıs 2010, 19:06 | |
| keşke bende izleyebilseydim yayınlandığı zaman izleyemediğime pişmanım
| |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Ptsi 17 Mayıs 2010, 19:34 | |
| - SHis demiş ki:
- ya ben daha 2.sezonu doğru dürüst bilmezken 6.sezon çıktı inşallah bütün sezonları izleyebilirim:(
İkinci sezonu izledikten sonra diğer sezonları illa izlemene gerek yok. Çünkü hepsi konu, karakter bakımından ilk iki sezonla alakası yok. Ama istersen izle tabi. - War-Greymon demiş ki:
-
- Alıntı :
- Bazıları daha önce gördüğüm Digimonlar, bazılarınıda hiç görmedim. Onları uydurmuş olabilirler, ya da altıncı sezon için özel tasarlamışlardır. Seri başlayınca anlaşılır.
Ama ben hepsini gördüm (biri hariç) Merak ettim hangisi o ? Şu afişteki Digimon'ların tam isimlerini yayınlamadılar ha. Neyse haziranda her şey açığa kavuşacak. =P | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Salı 18 Mayıs 2010, 15:03 | |
| Şu siteyi buraya eklermisin?Bende girip bakmak istiyorum.Google dan digimon home şeklinde aratıyorum ama heralde yanlış sitelere giriyorum.Linki eklersen sevinirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Salı 18 Mayıs 2010, 15:19 | |
| İlk mesajda adresi yazmıştım. Buraya da yazayım digimon.net. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Salı 18 Mayıs 2010, 15:23 | |
| İkici sozonuda tam izlemedim ama biraz hatırlıyorum neyse izlerim elbet | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Salı 18 Mayıs 2010, 16:01 | |
| - Akherousia demiş ki:
- İlk mesajda adresi yazmıştım. Buraya da yazayım digimon.net.
Teşekkür ederim ama site malum Japonca.Ben bulamadım acaba digimon listesine direk yönlendirebilir misin? | |
|
| |
Examon Digimon Eğitmeni
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Salı 18 Mayıs 2010, 17:26 | |
| www.digimon.wikia.com
veya
www.wikimon.net
digimon wikia'da gördm ben bunları. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Salı 18 Mayıs 2010, 18:02 | |
| - mukak demiş ki:
- Akherousia demiş ki:
- İlk mesajda adresi yazmıştım. Buraya da yazayım digimon.net.
Teşekkür ederim ama site malum Japonca.Ben bulamadım acaba digimon listesine direk yönlendirebilir misin? Buyur. http://digimon.net/cat-digimon-dictionary/index.html Google translate'den siteyi Türkçe'ye ya da İngilizce'ye çevirtebilirsin. İngilizce çeviri daha faydalı tabii. | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Çarş. 19 Mayıs 2010, 05:37 | |
| Cevap için teşekkürler.İnceledim fakat 1-2 ve birazda 3.sezonu izlediğim için bu digimonların yarısından fazlasını da tanıyamıyorum. Bu arada wargreymon daha önce yazdığın yorumda sadece biri hariç diğerlerini biliyorum demişsin.Ama Akherousia dan farklı adres vermişsin. | |
|
| |
Examon Digimon Eğitmeni
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Çarş. 19 Mayıs 2010, 08:14 | |
| Evet, çünkü ben onları o adreslerde gördüm Tavsiye ederim mutlaka bak... | |
|
| |
| Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Çarş. 19 Mayıs 2010, 08:43 | |
| O adresler fanların kurduğu adresler, ama Digimon hakkında olabilcek her türlü bilgiyi alabilirsin. Bu arada seri 6 Temmuzda başlıyor. | |
|
| |
| Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! | |
|