Konu: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Paz 02 Mayıs 2010, 19:03
Konunun ilk mesajı :
Forumumuzda uzun uzun tartıştığımız ''6. sezon gelecek mi?'' ''Geliyor mu?'' gibi sorularla birbirimizi yediğimiz şu günlerde, Toei şirketi bombayı patlattı. 6. sezon geliyor.
http://digimon.net/ (Digimon serilerinin resmi sitesi.)
http://www.toei-anim.co.jp/tv/digimon_xw/ (6. sezonun resmi sitesi.)
Seri hakkında ilk haber geçen ay verilmiş. Haziran ayında, yeni serinin karakterleri ve konusu hakkında bilgiler verilecek, ve 6 Temmuz 2010'da yayına başlayacak. Tüm Digimon hayranlarına hayırlı ve uğurlu olsun.
http://www.toei-anim.co.jp/tv/digimon_xw/ (Bu siteden 6. sezon hakkında ''yakında'' eklenecek olan bilgilerden haberdar olabilirsiniz)
http://digimon.wikia.com/wiki/Digimon_Xros_Wars (Buradan da tarihler ve ufak tefek bilgiler edinebilirsiniz. )
Animeden değil, Digimon'un yeni çıkıcak oyunundan kısa bir video
Karakterler
Başrol Karakter; Kudo Taiki, 13 yaşında. Digimon'u; Shoutmon (http://wikimon.net/images/4/44/Shoutmon.jpg) Akari Hinomoto: (Afişte Taiki'nin sağında kalan kızıl saçlı dişi karakter)
Zenjirou Tsurugi: (Afişte Taiki'nin solunda kalan eleman. )
Tetsuya Endo'nun daha önce yönetmenlik yaptığı animeleri görmek isteyenler yandaki adrese tıklasınlar; http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=2232
Serinin Senaristi;Riku SANJO 三条 陸
Riku Sanjo'nun daha önce senaryosunu yazdığı anime ve mangaları görmek isteyenler yandaki adrese tıklasınlar; http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=9755
Serinin Karakter Çizeri; Akihiro ASANUMA 浅沼 昭弘
Akihiro Asanuma'nın daha önce tasarladığı karakterleri ve yönetmenlik yaptığı animeleri görmek isteyenler yandaki adrese tıklasınlar; http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=4491
Doruru Cannon ve Shoutmon X2'nin resimleri elimde yok ama size Shoutmon X4'ü ve Pickmon'un ne olduğunu göstrebilirim.
Sonuca bağlarsak Starmon ve Pickmon SHoutmon X4'ün klıcını oluşturuyorlar. Shoutmon, Ballistamon ve Dorurumon ise vücudunu...
Ayrıca Cutemon isimli yeni bir digimonun müjdesini aldım! Bir de unutmadan size takımları da göstereyim.
Kahverengi olanlar "Twilight Takımı" (Yani o dişi olanın ) Maviler "Blueflare Takımı" (Yamato'nun kayıp kuzeni ) Kırmızılar da "Xross HearthTakımı"
Ayrıca Twilight'ta Minotormon da var. Ama bu resimde gösterilmemiş.
Yeni Haber! : _________________________________________________________________ 06.11.2010
Yeni bir tarama Digimon Xros Wars'ın ilk bölümünün gerçek ismini ortaya çıkardı:
"Taiki, Going to Another World!" (タイキ、異世界へ行く! Taiki, Inosekai he Iku!) "Taiki, Başka Bir Dünyaya Gitmek!"
"Soğukkanlı, olağanüstü reflekslere sahip Taiki, yumuşak kalpli biri ve birileri yardım isteyince "hayır" diyemeyen biridir. Çeşitli spor kulüplerinde yer alır.
Basketbol kulübünü bitirince; Taiki, Zenjirou'ya Kendo Kulübünde dövüşmek için meydan okur. Ama bu, çocukluk arkadaşı Akari tarafından durdurulur.Sonra, Taiki birden bir melodi duyar, hiçliğin dışından. Ve müzikal nota şeklinde bir ışık farkeder. Onu daha dikkatli dinleyince bir erkek çocuğunun melodiye karışmış zayıf nefesini duyar. Çocuğun sözleri onu şoke eder. "Yakında öleceğim", Taiki, çocuğu kurtarmak için sesin kaynağını aramaya başlar.Taiki'yi arkadan takip eden Akari ve Zenjirou, Kasabanın ortasındaki bir binanın tepesine bir arabanın çarpmasına şahit olurlar. Ama nasılsa ne araba ne de bina zarrar görür. Hemen sonra, araba dijital bir ışıkla Taiki ve diğerlerinin tam üstüne düşer. Ancak çocuğun sesini dinlemeleri sayesinde, tehlikeden vaktinde kaçarlar.Bunun üstüne, Taiki birinin sesini duyar "Çocuğu kurtarmak istiyorsan, Önünde beliren ışığın rehberliğini takip et". Taiki, adı Xros Loader (Xros Yükleyici) olan bu ışığa dokununca, siber bir tünele benzeyen dijital boşluğun içine savruldu. Orada, Dijital Dünya'da, gizemli diğer dünyada, Taiki ve diğerlerinin önünde devasa bir Digimon vardı, Mammon.” _________________________________________________________________
En son Akherousia tarafından Cuma 14 Eyl. 2012, 12:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 14 kere değiştirildi
Yazar
Mesaj Sayısı : 264 Kayıt tarihi : 20/04/10 Yaş : 31 Nereden : ESkişehir
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Çarş. 19 Mayıs 2010, 12:52
6 temmuzda demek inşallah çok izlenirde belki ülkemize gelir
mukak Ultimate(Mükemmel Seviye)
Mesaj Sayısı : 567 Kayıt tarihi : 16/02/10 Yaş : 32 Nereden : BALIKESİR
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Çarş. 19 Mayıs 2010, 18:40
Harika bir haber bu.yayın konusunda shis arkadaşıma katılıyorum.inşallah yayınlanır.
Akherousia Digimon Eğitmeni
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Cuma 21 Mayıs 2010, 21:43
Evet arkadaşlar serinin yönetmeni, senaristi filan belli oldu. Ayrıntılı bilgi için ilk mesaja bakın.
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! C.tesi 22 Mayıs 2010, 06:30
Büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum inşallah tr dublajı çıkar.
Examon Digimon Eğitmeni
Mesaj Sayısı : 5061 Kayıt tarihi : 27/02/10 Yaş : 28 Nereden : İstanbul
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! C.tesi 22 Mayıs 2010, 09:45
Digivice ilginçmiş...
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! C.tesi 22 Mayıs 2010, 09:48
Polis telsizi gibi. askjd
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! C.tesi 22 Mayıs 2010, 09:53
Benim gözümede değişik geldi.Boyutu eski takoz telefonlar gibi Ama sizce de daha modern,geliştirilmiş bir şeye benzemiyor mu?
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! C.tesi 22 Mayıs 2010, 10:51
Günler geçtikçe yeni haberler ardı ardına gelmeye başlıyor. Kısa bir video, güzel bir afiş, ve diğer karakterlerinde bulunduğu resimler ekledim.
Şimdi dikkatimi çekti de, başrol karakteri Taiki isim olarak ne kadar da Taichi'yi andırıyor. Sarı saçlı karakterde Yamato'nun kayıp kuzeni gibi. =P
İlk yayın Japonya'da 6 Temmuz saat sabah 7'de başlıyor.
Examon Digimon Eğitmeni
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! C.tesi 22 Mayıs 2010, 12:45
Galiba şu sarı saçlı erkek ve kahverengi saçlı kız kötü. Bana öyle gibi geliyo. Sanki diğerleri de bunlarla savaşçak gibi. İyi taraftaki kızın digimonu şu oyuncağa benzeyen erkeğin digimonu aslan ve Taikinin ki de Shoutmon. (Bu benim düşüncem) Bunların üçü artı Şu küçük saı Starmon birleşince "Shoutmon X4" ortaya çıkıyor gibi. Resimden anladım bunu.
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! C.tesi 22 Mayıs 2010, 14:16
bana soracak olursanız o ikisi diğer 3 çocuktan farklı olacak.O üstteki digimonlarda küçüklerin gelişmiş halleriymiş gibi bir görünüm var.
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! C.tesi 22 Mayıs 2010, 15:45
War-Greymon demiş ki:
Galiba şu sarı saçlı erkek ve kahverengi saçlı kız kötü. Bana öyle gibi geliyo. Sanki diğerleri de bunlarla savaşçak gibi. İyi taraftaki kızın digimonu şu oyuncağa benzeyen erkeğin digimonu aslan ve Taikinin ki de Shoutmon. (Bu benim düşüncem) Bunların üçü artı Şu küçük saı Starmon birleşince "Shoutmon X4" ortaya çıkıyor gibi. Resimden anladım bunu.
Evet banada o karakterler iyi niyetli değil gibi geliyor. Eğer öyle olursa Toei'ye şikayet mektubu yollarım ! Kuzenimle yazdığım hikayede de 4 tane kötü çocuk karakter var biri kız olmak üzere.
Bu konudaki en iyi cevabı seri başlayınca alıcaz. Ayrıca o iki karakterin çizimlerini beğendim.
Examon Digimon Eğitmeni
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! C.tesi 22 Mayıs 2010, 16:32
Hmmmmm... Bekliyoruz hala...
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! C.tesi 22 Mayıs 2010, 16:53
Sanırım biraz daha bekliyeceksiniz. Bilgisayarımın ana kartı yanmıştı, yanmadan önce sivri zeka ben hikayenin kopyasını farklı bir yere kaydetmediğim için yeni kart almadan pc'deki her şey silindi. Haliyle hikaye çöp oldu. Kuzenim okul bıdı bıdıları yüzünden başka şehirde, staj peşinde. Haziranın ilk haftasına kadar yok. O dönene kadar kaldım öyle, pc'im göçmeseydi tek başıma devam ettiricektim ama, kader utansın. Evet bu mesajımdan feyz alıp hikayeni boş cd'ye ya da farklı bir yere kaydetmeni öneririm, sonra benim gibi kalmayasın. Gerçi siteye yolladığın için buraya girip alabilirsin ama sen yine de işi garantiye al.
Examon Digimon Eğitmeni
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! C.tesi 22 Mayıs 2010, 16:59
Benimkiler yedek diskte duruyor zaten Başka bir yerde durmuyor ki O iş baştan halloldu yani takma kafana
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! C.tesi 22 Mayıs 2010, 17:12
Tamamdır.
Bu arada 6. sezon Digimon kartları satışa çıkmaya başlamış Japonya'da. Darısı başımıza. Diğer karakterlerin isimlerini de vereyim
Akari Hinomoto (Afişte Taiki'nin sağında kalan kızıl saçlı karakter) Zenjirou Tsurugi (Afişte Taiki'nin solunda kalan eleman. )
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! C.tesi 22 Mayıs 2010, 18:50
Şimdi kadın desem olmayacak, kız desem olmayacak -aslında olabilirde çaktırma- ben de dişi diyeyim dedim. Özellikle Nene ismi, Japonca değil bir kere.
Karakterler hakkında biraz bilgi vereyim.
Başrol karakter Taiki; Taichi'nin altıncı sezon versiyonu işte. 7. sınıfa gidiyor. Digimonunu zaten biliyorsunuz.
Akari Hinomoto, Taiki'den bir yaş genç. Taiki ile çocukluktan beri arkadaşlar. Akari, Taiki'nin davranışları yüzünden ondan endişe ediyor. Ne olacak bu çocuğun hali tarzı. Dediydi demeyin, bu Akari ileride Taiki'ye yazar.
Bu Zenjirou denilen elemanda Koushiro'nun 6. sezon versiyonu gibi. Kendisi mekanik aletlere filan meraklı. Koushiro'da pc'de uzmandı. Zenjirou'nun makinelere aşırı ilginsinden olsa gerek Digimonu da robota benziyor, isabet olmuş.
Ve bu üçlüden bağımsız takılan diğer iki karakter
Kiriha Aonuma; Yamato'nun kayıp kuzeni olarak adlandırdığım bu eleman Taiki ile aynı yaşta. Taiki gibi yedinci sınıf öğrencisi. Kendisi aşırı asi, ve kendini herkesten üstün görüyor. Bildiğin havalı bir tip işte. Digimon'u Greymon.
Nene Amano; Bu kız hakkındaki tek bilgi, kendine ait bir Digimon ordusu kurmayı planlıyormuş. Kıza bak sen, ordular falan
Sağ ol. Sağdan soldan aşırdıklarımı kullanıyorum n'aparsın. =P
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Paz 23 Mayıs 2010, 05:55
Bu kadar bilgiyi uydurmuşlar mı yoksa japonca hikayeden çevrilip de mi yayınlamışlar.Tabii sende o bilgileri alıp biraz rötüş yapmışsın heralde.Bu arada dişi yerine bayan diyebilirdin
Examon Digimon Eğitmeni
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Paz 23 Mayıs 2010, 07:15
Bu Akari de zaten öyle bi tip var. Ama Taiki'den endişe ediyosa zaten tamam. Direk yazcak bunlar birbirine Ama hatırlarsanız Sora da Taichi'den endişeleniyodu. Aman aman bu kız gidip Yamato'nun kayıp kuzenine aşık olmasın da...
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Paz 23 Mayıs 2010, 08:05
Süper cevap.Yorum yok...
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Paz 23 Mayıs 2010, 09:06
mukak demiş ki:
Bu kadar bilgiyi uydurmuşlar mı yoksa japonca hikayeden çevrilip de mi yayınlamışlar.Tabii sende o bilgileri alıp biraz rötüş yapmışsın heralde.Bu arada dişi yerine bayan diyebilirdin
Resmi sitelerdeki bilgiler, biraz ben de üzerinden geçtim tabii. Kayıp kuzen, dişi falan.
War-Greymon demiş ki:
Bu Akari de zaten öyle bi tip var. Ama Taiki'den endişe ediyosa zaten tamam. Direk yazcak bunlar birbirine Ama hatırlarsanız Sora da Taichi'den endişeleniyodu. Aman aman bu kız gidip Yamato'nun kayıp kuzenine aşık olmasın da...
Olabilir ha. Kayıp kuzen zaten karizma, Akari'yi kendi tarafına çekebilir. Kraliçem ol ayağına.
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Paz 23 Mayıs 2010, 09:31
Akherousia özelden msj atmıştım o gelmedi mi?Cevap yollamadın da.
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Paz 23 Mayıs 2010, 09:40
Geldi, geri cevap yolladım.
Examon Digimon Eğitmeni
Konu: Geri: Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!! Paz 23 Mayıs 2010, 16:44
Ne mesajı ya?
(Bana daha çok şu diğer kızla anlaşacaklar gibi geliyor dişi olanla Arukenimon ve Mummymon gibi... )
Ve beklenen haber; Digimon 6. Sezon Yayın Duyurusu!!